2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192386 بازدید | 908 پست
خیانتبی توجهیبود و نبودنم براش اهمیتی نداشت همش اذیتم میکرد

خیاتت؟

که خورده با دهنش هیچی نده

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه مطمئن شدم دلش برای غذاهای خوشمزه ات تنگ شده 😭

عزیزم شما ناراحت نباش. 😅🥲

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

خرج بچها رو میده نه خونه هیچی نداده من حتی مهریمم بخشیدم حضانت بچها رو گرفتمنمیدونم از الانش هست یا ...

فقط میتونم بگم آفرین چه مامان مهربونی که بچه هاتوبه هرقیمتی آوردی پیش خودت

وچه مامان مهربونتری داری که باهات همکاری میکنه وبچه هاتونگه میداره

وچقدرخوبه شاغلی وتونستی بچه هاتونگه داری ومردک روشوت کنی بره

وخدایی که بشددددت کافیست❣

اسی دلم سوخت بنظرم یکبار فق بده

میدونی حس اینو گرفتم دلتنگ دست پختت شده 

بازم نمیدونم شاید قصد اشتی کردن داره🥲

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

من بودم میدادم

بلخره پدر بچه هاته و بهتره ک به بچه هات بگی من اینو برا بابا و شما درست کردم چون این غذارو دوست دارید برید با هم بخورید

مهم نیست اون چی فکر میکنه. بچه هات بچه ن، احترام ببینندبینتون‌ برا روحیه شون خیلی بهتره

اسی زندگیت خیلی شبیه منه فقط فرقش اعتیادها که شوهر منم داره...منم سه تا بچه دارم ولی کوچکترینشون ۳/۵سالشه.منم شاغلم ولی مراقب سلامتم.نمیدونم هنوز برای جدایی تردید دارم.منم محبت نمیبینم.چن سالته؟من۲۹