2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم پیام داده اگه تونستی فردا دست بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 192256 بازدید | 908 پست
عزیزم با سه تا بچه چطور موفق به طلاق شدین التماستون نکرد این نامرد که طلاق نگیر و ...چقدر نامردن این ...

شوهر من بخاطر بچه ها موندم ازشم سرم شاغلم هستم ولی میگه تا طلاق بگیریم مردای نفهم وبی وجدان خیلی هست خدا جمعشون کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی منم غذا میدم به همسر سابق ،حتی ماشینمو که بره سرکار یه جا نگهبانی میره جایی هستش که حتما باید با ازانس بره و برگرده اگه تاکسی نباشه .منم نمیخوام بیکار باشه ماشین میدم .مادرش داره براش وام جور میکنه که ماشین بخره اونوقت دیگه من بهش ماشین نمیدم 

به خدا قسم الان می فهمم زنای ایرانی گیرشون چیه.

میگه غذا بفرست چشم به راهه.نیکی کن.

خودتون رو مسخره کردید یا بقیه رو

به بدترین نحو جدا شده الانه بشینه غذا بپزه براش.

ثواب و نیکی رو به آدم نیازمند می کنن نه یه آدم پررو و بی مسئولیت

بهشت بوی خاک نم خورده میده.
اسی منم غذا میدم به همسر سابق ،حتی ماشینمو که بره سرکار یه جا نگهبانی میره جایی هستش که حتما باید با ...

اشتباه می کنی.مدال بهترین همسر سابق رو بهت نمیدن.بزودی می فهمی چی نصیبت میشه

بهشت بوی خاک نم خورده میده.
اشتباه می کنی.مدال بهترین همسر سابق رو بهت نمیدن.بزودی می فهمی چی نصیبت میشه

مگه دنبال مدالم .اگه دنبال مدال بودم باهاش میموندم ،۲۴ سال باهم زندگی کردیم ،من دختر ۲۱ ساله دارم نمیخوام از بیکاری پدرش رنج بکشه ،دوست ندارم سرش پایین باشه .چی نصیبم میشه ؟ خوشحالی دخترم بقیش برام مهم نیست 

دخترم پیشمه .کجا میخواست ببره که حتی جای خواب نداره .هیچی نداره از خودش هیچی ،یه شغل داشته باشه که ر ...

اگه ب ناراحتی باشه همین فرزند طلاق بودن ب چشم دیگران بده 

ب دخترت بگو چیزی ک تو انتخابش دخالت نداشتی نباید باعث سرافکندگیت بشه