2777
2789
اخه بستگی داره اگه یه سره میشینی ۹ساعت میخونی ک بعید میدونم(احتمالا وسطش هی استراحت میدی ب خودت یا ح ...

آره برام اتفاق افتاده و  اتفاقا امتحان کردم اون ی ربع رو رفت تو مخم! ولی کاملا مفهومی و باز نمیتونستم حفظ کنم یا روان بگمش! ی بارم برداشتم رو ی سوال حفظی این روش و امتحان کردم خیلیی سخت و زمان بر بود و در آخر هعی گیر میکردم... کمبود ویتامین هم ندارم چون موقع ورزش هم انرژی زیاد دارم یا کتابی که بهش علاقه داشته باشم و اصلا حفظ نمیکنم و همه چی رو یاد میگیرم 

آره برام اتفاق افتاده و اتفاقا امتحان کردم اون ی ربع رو رفت تو مخم! ولی کاملا مفهومی و باز نمیتونست ...

اصلش اینه مفهومی بفهمی دیگ😭

حس نمیکنی خیلی وسواس داری؟اینطوری ک خیلی اذیت میشی و با محدودیت زمان و در نهایت دلسرد شدن مواجه میشی

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها ،ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلش اینه مفهومی بفهمی دیگ😭حس نمیکنی خیلی وسواس داری؟اینطوری ک خیلی اذیت میشی و با محدودیت زمان و د ...

وسواس نه... چون یادم میره... هر کاری میکنم. بعد ببین همه سوالات و آدم مفهومی میفهمه بد حفظ میکنه  تا بگتش دیگه🤭منم همین کارو میکنم 

وسواس نه... چون یادم میره... هر کاری میکنم. بعد ببین همه سوالات و آدم مفهومی میفهمه بد حفظ میکنه تا ...

چی بگم والا

ایشالا ک درست میشه مشکلت

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها ،ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند