2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 80190 بازدید | 910 پست
مادر بزرگ پدربزرگت قرص خواب نمی خورن ؟ یا پدر مادرت . قرص اسهال هم زیادش خوبه ها بده بهش از خونه نتو ...

نیست هیچکس اینشکلی

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه هیچ راهی نداره گیر بیارمجایی که میرن پر باغ باید دقیق باشهشوهرمم چشمی بلده

شما زنگ بزنی ۱۱۰ خودش به طور خودکار لوکیشن میندازه اصلا نیاز به آدرس نیست البته اگه برید اونجا

یه جنجال درست کن . به مادر شوهر و پدر شوهر و خواهر شوهر هم پیام بده کلا تولد رو هوا کن

ربطی ب خانواده نداره این کارو کنه شرایطش بدتر میشه مشکل شوهرش نه اونا باید اونو ادم کنه با کم محلیاش مث خودش رفتار کنه.

من باشمبه روش نمیارمببخشید انگار یه جور گدایی محبته ولی تو عمل نشون بدهمراسم نرو شاید هم به زور مادر ...

مادرشوهر ندارم عزیزم

آره نمیرم

قسمت میدم تو رو بقبه ایده هات و به مام یاد بدهاین ک خیلی خوب بود

دونه به دونه گفتم کامنت های بعدی 

عزیزم ما اگه طومار هم بنویسم فایده ندارد به شخصیت خود طرف بستگی داره هرکسی تو زندگی نیاز به تلنگر داره از خواب خرگوشی بیاد بیرون من تو اون یکسال که با شوهرم جنگ نرم داشتم اینقدر کنارم استرس داشت وقتی یه خواسته داشته یا یه حرفی رو خیلی مزه مزه میکرد بعد می‌گفت من خودم فکر نمی‌کردم همچین کاری بتونم بکنم ولی اون روز رو دیدم یکسال برای شوهرم جهنم کردم ولی عوضش الان راحت شدم خانواده اش هم آدم شدن خانواده خودمم دیگه نصیحت آبکی نمیکنم چون شخصیت خودم رو نشون دادم ، نشون دادم نه وابسته شوهرم نه بچه نه خانواده خودم شاید ماهها نرفتم پیش خانواده ام تحمل کردم که ثابت کنم وابستگی ندارم به کسی 

خیلی رو خودم کار کردم 

خیلی احساسات متفاوت در آن واحد تجربه کردم 

مرگ مادرم هم منو یه جورایی بیدار کرد و بزرگتر کرد 

شوهرم خانواده اش فکر کردن من الان ضعیف شدم الان کولی میدم چون مادرم و پدرم نیستن ولی همشون رو نشوندم سر جاشون 

زن باید جسارت داشته باشه وگرنه باخته تو این زمونه 

دونه به دونه گفتم کامنت های بعدی عزیزم ما اگه طومار هم بنویسم فایده ندارد به شخصیت خود طرف بستگی دار ...

دمت گرم واقعا