2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 80265 بازدید | 910 پست
ارزش نداره بخاطر تولد دعوا بندازی تو خونتاگه حرفی هم بزنی میشی حسود پس خوب کردی چیزی نگفتیحرف کاربرا ...

حالا دیگه طلاق نه واقعا بعضی کاربرا خیلی جو گیرن اما باید به روش بیاره و خیلی منطقی و آروم بهش اعتراضش رو بکنه و حقش رو طلب کنه 

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
منم چون ارزشش رو از دست داد و دیدم چه ذوقی میکنهگفتم حتما مشکل منم دیگهو چیزی نگفتم

نرو تولد 

برو خونه خودتون 

باید یاد بگیره

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزش نداره بخاطر تولد دعوا بندازی تو خونتاگه حرفی هم بزنی میشی حسود پس خوب کردی چیزی نگفتیحرف کاربرا ...

آره خوبه

همه چی رو بریزه تو خودش و نقش یه زن توسری خور که هیچی حالیش نیست رو نحو احسنت بازی کنه

شوهرش هم همینجور بتازونه

تازه تو ۲۲ سالگی موهاش سفید شده به ۴۹نرسیده صدتا بیماریه رو حی و جسمی بگیره

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
آره خوبههمه چی رو بریزه تو خودش و نقش یه زن توسری خور که هیچی حالیش نیست رو نحو احسنت بازی کنهشوهرش ...

دارم درس میخونم

خیلی تحملش کنم ۷ _۸ ساله

بعدش دیگه جدا میشم

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

اسی شاید برادر شوهرت خواسته برای خواهرشون تولد بگیرن به شوهرتم گفته تو هم برادرشی سهیم شو اینم مجبور ...

نه هز ۵ تا داداش فقط شوهر من و اون یکی که مجزده پیش قدم شدن

فقط یه ناراحت شدن ساده خیلی کمه برای همچین موضوعی بگو مگه خواهرت بچه‌‌ست که میخوای براش تولد بگیری چ ...

دقییییقا دلم میخواد ولی اجازه نمیده با دوستام برم بیرون یا پول نمیده

صادقانه میگم مردها خیلی بی اعتبارن ...خیلی خانم ها متوجه شدن و خیلی ها هنوز نه ...ولی حتما ازش میپرس ...

خیلی بی اعتبارن چه حرف قشنگی زدی

نه هز ۵ تا داداش فقط شوهر من و اون یکی که مجزده پیش قدم شدن

اسی اشتباه تو در این بوده وقتی برات شوهرت تولد نگرفته خانوادت گرفتن .الان بگی هم میگه خانواد تو هم برای تولدت باغ بگیرن ..دوستت داره یا کلا بهت اهمیت نمیده .سنتی ازدواج کردین

برادرشوهرم خدا ورش داره از زمین الهی

نمیگه شاید یکی وسعش نرسه 

غلط کرده خودش پیشنهاد داده خودش هم جورشو بکشه 

باغ رزرو کرده چه گه خوریا 

تو این وضعیت اقتصادی اونم 

خودش متاهل نیست سختی پول درآوردن هم نکشیده 

شوهرت هم که ماشالله فوری چرا موافقت کرده

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم