2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 80232 بازدید | 910 پست
به هیچ جات نگیر که پیر شی اول سوال من جواب بده رابطت با شوهرت چطوره چند وقته ازدواج کردی ؟

بد نیست

زن ستیزه 

سر بیرون رفتن که نمیزاره، رانندگی نمیزاره و چهارسال درس خوندن نزاشت که به زور شروع کردم وووو چیزای دیگه مشکل دارم

و دانشگاه رفتن هدفم جدایی فقط

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت ها دست خودشهتنهایی هم جایی نمیتونم برماز طرفی هفته پیش سفر بودیماز اونورم واقعا خالیه حسابشچک ک ...

شما خیلی زن بسازی هستی واقعا.

اصلا موندم چی بگم. فقط میدونم این با هر چیززی کنار اومدن ها درست نیست. میگی دوست داشتن زوری که نمیشه، دوست نداشت چرا باهاتون ازدواج کرد. عزیزم این کوناه اومدن ها فقط باعث پرروییش میشه. کارتش پول نداره مگه مجبوری چک میکنی بگو به من چه باید برای منم بتونه خرج کنه شده بره قرض کنه. خوب برای خواهرش داره.

یا برنامه بچین برای خواهرت تولد بگیر اعتراض کرد بگو تو هم گرفتی منم دلم خواست بگیرم

استارتر ، شوهرت داره عمدا این کارو میکنه ، نمیدونم چرا بعضی مردها اینجوری هستن ، چون میدونه که شما د ...

چقدر قشنگ گفتی

تمام سعی ام رو میکنم نشون ندم چیزی بهش و اینکارهارو بکنم ولی بازم انرژیم گرفته میشه به هرحال

شما خیلی زن بسازی هستی واقعا.اصلا موندم چی بگم. فقط میدونم این با هر چیززی کنار اومدن ها درست نیست. ...

کادو برای خواهرم و مادر پدرم و اینا پول میده یا خودش میگیره میده من میدم تو مناسبت ها

ولی از اون طرفم برای خانوادش هم میکنه

یر به یر میشیم یه جورایی

ولی خب من چی؟

همه اینا به کنار

من چی؟

اهان فهمیدم میره میشینه سر چهار راها برا خاهرش گدایی میکنه چه شغل شریفیم داره بزرگوار

پاش بیوفته اینکارم میکنه براش

کلا همیشه حس میکنم خیلی عزیزتر از منه براش