2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 80137 بازدید | 910 پست
اینجور تاپیک ها رو میبینم دلم نمیخواد داداشم هرگز ازدواج کنهعزیزان شما رو رابطه تون با همسرتون زمان ...

عزمزم اگه برادرت نتونه دل همسرش رو بدست بیاره و نیاز هاش رو بر طرف کنه حتی اگه یه تولد ساده باشه همون بهتر مجرد بمونه ، شما خودت خانومی یه سری  انتظاراتی یه زن از شوهرش داره از پدر و برادر نداره

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

استارتر عزیز در جواب همه گفتی دوست داشتن زوری نیس شاید من رو دوست نداره خب اگر به این نتیجه رسیدی اصلا چرا درکنار همچین آدمی موندی عزیزم این زندگی چه فایده ای داره همین سکوت کردنا یه روزی میشه کلی مشکلات روحی وروانی و هیچ کس هم جوابگو نیس عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم بچه ها بخاطر این واکنش تند دادن چون قبلش نسبت ب تولد همسرش بی تفاوت بوده ولی برا خواهرش غوغا ...

مثال اشتباهی زدین چه ربطی به پیامبر خدا داشت

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

نظرت رو واسه خودت نگه دار اصن میدونی داستان از چه قراره که نسخه میپیچی

نظرم رو واسه اسی دادم نه تو پس چاک دهنت رو ببیند 

عزمزم اگه برادرت نتونه دل همسرش رو بدست بیاره و نیاز هاش رو بر طرف کنه حتی اگه یه تولد ساده باشه همو ...

میدونم حرفاتون درسته 

هنوز زنده است؟

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
اینجور تاپیک ها رو میبینم دلم نمیخواد داداشم هرگز ازدواج کنهعزیزان شما رو رابطه تون با همسرتون زمان ...

حسود خودت جای بنده خدا بودی شوهرت پاره میکردی اون که تا آخر عمر با بدی وخبیش میخواد رندگی کنه با فقر ونداریش کم وزیادش زنده نه خواهر وبرادر بعدم خانواده یعنی اون چیزی که تو تشکیل میدی اون زن الان پناهش شوهرشه حالا اگر همینکار رن انجام می‌داد مرد خودش جر واجر میکرد حرومه اون پولی که باید خرج زنش بکنه خرج خونوادش بکنه اگر زن راضی نباشه