2777
2789
عنوان

اگه همسرتون واستون تولد نگیره و برای خواهرش باغ بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 80222 بازدید | 910 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم ۱۲ سالشه

خدا حفظش کنه

براش تولد بگیر تولد تووووپ عاااالی

برا همستر نگیر اگه شکایت کرد که چرا برای من نگرفتی بگو تو مگه برای من گرفتی اما برا خواهرت گرفتی

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

من بودم به تولد نمی‌رفتم برم چکار بعد هیچ محبتی بهش نمی‌کردم هیچی اصلا دلم براش نمیسوخت مثل اینکه بو ...

نمیتونم نرم

فامیلیم باهم

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

به بابات بگو بگیره خودت خرج کن بگو بابام گرفته اینم وظیفه شوهرشه نه برادرا ش اونیکه برادره زن داره ...

از کجا بیارم خرج کنم

بله‌ ندارهبین مردا برای زنی که دوسش داشته باشن جون هم میدن برای زنی که دوسش نداشته باشن تره هن خورد ...

همین دیگه کل حرف منم همینه 

من اهل تلافیم 

تولد خودشو سگ محل میکردم 

برای تولد داداشم سنگ تموم میزاشتم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون