2777
2789

۲۸ سالمه با قد کوتاهش مشکل دارم خیلی کوتاهه فک کنم ۱۶۰ الی۱۶۵ باشه، بعد ۲۷سالشه میگه تا حالا با هیچ دختری حرف نزدم اینقد پیام و زنگ میزنه ۲۴ساعته وقتی جواب نمیدم اصلا غرور نداره پشت هم زنگ میزنه و پیام میده، بنظرتون به سنم فکرنکنم وقتی میبینم پسند نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شاغلی ؟! 

ببین ظاهر خیلی مهمه هیچ وقت عادی نمیشه.

مردی هم که با زن تا حالا حرف نزده یعنی به بلوغ نرسیده اصلا 

اینکه پیام زیاد میده چون هول کرده اولین بار زن دیده 

اگر شاغلی به همکارات بگو کیس بهت معرفی کنم 

یا باشگاه کلاسی جایی برو 

ولی واقعا مسله مهمیه ظاهر

قد خودت چنده؟چهره اش چطوره؟شغلش چیه؟اینا رو هم بگو تا راهنماییت کنیم 

ولی به چیزی بهت بگم مرد هرچه قدر هم مغرور باشه نباید واسه زنش غرور داشته باشه 

چقد خودتو کوچیک میبینی که کسی رو‌که عاشقته و هرلحظه میخواد صداتو بشنوه کوچیک میشماری و فکر میکنی غرور نداره 

حالا اگه محلت نمیداد و سه روز یکبار زنگت میزد یا سرش به کس دیگه گرم بود عاشقش میشدی 

من دوست ندارم کسی بهم بچسپه بدم میاد یکی اینقد پیگیر باشه

کسی با شوهر آدم فرق میکنه 

شوهرمنم همینطور بود تو نامزدی و عقد وای که چقد دوسش داشتم چرا؟چون میدونستم از سر عشق و علاقه دائم پیام و زنگ میزنه و منم هرلحظه بیشتر عاشقش میشدم 

بعد ازدواج تموم شد رابطه معمولی شد و من گاهی دلم تنگ میشد واسه اون روزهامون 

الانم رابطه مون باز خیلی بهترشده ولی اون روزها برام تکرار نشدنیه 

دوران عقد و نامزدی قشنگترین دورانه زندگیه 

سعی کن با کسی باشی که بهترین لحظه هارو بسازه