2777
2789
عنوان

باگ عجیب Chatgpt

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 155 پست
آره ببخشید فقط دیر به دیر جواب دادم کلا بعضی وقتا کم میام

خواهش میکنم باو این چ حرفیه منم دیر ب دیر میام 😅😅

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

خواهش میکنم باو این چ حرفیه منم دیر ب دیر میام 😅😅

ببخشید چون از این خصلتا ندارم و از این حرکاتم بدم میاد گفتم سو برداشت نشه کمیم کلا بی حوصلم من

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید چون از این خصلتا ندارم و از این حرکاتم بدم میاد گفتم سو برداشت نشه کمیم کلا بی حوصلم من

🫠🫠ن باو خواهش میکنم ب هر حال هر کی درگیری هایی داره ت زندگی دیه ....

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

🫠🫠ن باو خواهش میکنم ب هر حال هر کی درگیری هایی داره ت زندگی دیه ....

درسته ممنونم از درکت انشالله هیچ وقت درگیری و دغدغه نداشته باشی

درسته ممنونم از درکت انشالله هیچ وقت درگیری و دغدغه نداشته باشی

خواهش میکنم لطف داری دیه مشکلات ت زن گی هممون هست🫠مهم اینه ک چطور باهاشون برخورد کنیم 

امیدوارم شما هم همیشه دلتون خوش باشه و شاد و سلامت زندگی کنین 😊

خواهش میکنم لطف داری دیه مشکلات ت زن گی هممون هست🫠مهم اینه ک چطور باهاشون برخورد کنیم امیدوارم شما ...

لطف داری همچنین، تو دختر شمالی هستی واقعا تعجبی نداره اینقدر خون گرم و خوش برخوردی 

لطف داری همچنین، تو دختر شمالی هستی واقعا تعجبی نداره اینقدر خون گرم و خوش برخوردی

😊مرسی 

🫠😅😅لطف داری بهم شرمندم میکنی 😅😅💔

😊مرسی 🫠😅😅لطف داری بهم شرمندم میکنی 😅😅💔

خواهش میکنم، چندین بار با دختر و پسر شمالی هم کلام شدم واقعا خیلی خوش صحبت و مهربون و خوش برخوردید خدا حفظتون کنه

خواهش میکنم، چندین بار با دختر و پسر شمالی هم کلام شدم واقعا خیلی خوش صحبت و مهربون و خوش برخوردید خ ...

🫠😊قربونت لطف داری

ولی خب فعک نکنم زیاد ب ربطی داشته،باشه 😅😅اکثر ادما همین جورین

ممنون همچنین شما رو انشالله همیشه تنتون سلامت باشه 

🫠😊قربونت لطف داریولی خب فعک نکنم زیاد ب ربطی داشته،باشه 😅😅اکثر ادما همین جورینممنون همچنین شما ر ...

همچنین ممنون 🌹🙏🏻

چ جالب منم الان آنلاین شدم 😂😂😂

بی وفا شدی ولی. دیه حالی از مامان خانمیتم نمیپرسی 💔😢هعیییی .💔💔🌹. روزگاره دیگه🌹خوش باشی. 😢💔

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂

بی وفا شدی ولی. دیه حالی از مامان خانمیتم نمیپرسی 💔😢هعیییی .💔💔🌹. روزگاره دیگه🌹خوش باشی. 😢💔

دورت بگردم ببخشید مامان خانمی🫠💔💔ب خدا دیشب انقدر درگیر بودم فقط کسی پیام می‌داد جواب میدادم وقت نکردم پیام بدم ب کسی🫠💔چند روزه حسابی درگیرم 

دورت بگردم ببخشید مامان خانمی🫠💔💔ب خدا دیشب انقدر درگیر بودم فقط کسی پیام می‌داد جواب میدادم وقت ن ...

اهوم 🌹🌹🌹موفق باشی 🌹🌹🌹

......  پاییز  دلهاست  ❤️‍🔥... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... ❤️‍🔥🍷🍂🍂🍁🍂🍂🍂