2777
2789
عنوان

شوهر چیز مضخرفیه ها😐 شوهر نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انقدررر پدرم محبت کلامیشون قوی بود مثلا هیچ وقت نمیگه ی لیوان اب بیار برام میگه دردت توسرم ی لیوا ...

نه ما اینطوری نیستیم ولی خب یه سری چیزا این وسط هست که حال ادمو خوب میکنه رفتاری خیلی نشون میده

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

فوبیای ازدواج گرفتم به لطف نی نی سایت

حححق تاابد

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

خوشبخت باشید ولی من حس میکنم تو این دوره مرد پیدا نمیشه

قربونت آدم خوب کلا کم شده انشالله بختت با یه آدم خوبی گره بخوره من همیشه تو مجردی میگفتم خدایا یا بختم با یه آدم خوب گره بخوره یا تا آخر عمر مجرد بمونم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

نه ما اینطوری نیستیم ولی خب یه سری چیزا این وسط هست که حال ادمو خوب میکنه رفتاری خیلی نشون میده

مردا فکر کنم بیشتر عملی ان تا زبونی ....مرد هرچقدرر دغدغه داشته باشه باید حواسش به یارش باشه وگرنه که زندگی همینجوریشم سخت میگذره

نه کلا خوشم نمیاد کسی بهم محبت کنه جز پدر و مادرم نمی‌دونم چرا اینجوریم

مجردی ؟ عادی میشه من از اینکه حتی کسی چیزی برام بخره بدم میومد میگفتم نمیخواد و فلان بعد دوست داشتن یکی همه چی عوض میشه 

مردا فکر کنم بیشتر عملی ان تا زبونی ....مرد هرچقدرر دغدغه داشته باشه باید حواسش به یارش باشه وگرنه ک ...

وقتی تو یه زندگی مشترکی اولویت ها عوض میشن من قبلا هی میگفتم محبت و فلان ولی احترام نشون دادن کادو خریدن زنگ زدن اینا بیشتر از عشقم و دوست دارم ملاکم

والا من خوبشم انتخاب کردم اینجوریه 🤣 حتی چت کردن بلد نبود :/ ولی خب یه مزایا هم داره اینکه خیالم با ...

اخی😂 عیب نداره همین خوبه