2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونجا صرافی هست برو تبدیل کن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
کربلا؟چقدر نیازه پول ببرم بنظرت؟

اگه با تور میری و هتل و غذا داری ک خرجی نداری

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

استاتر تو رو به خدا و لطفا دعا کن انشالله لق بودن دندونام و تحلیل لثه هام خود به خود بدون نیاز به دکتر رفتن کامل خوب شن و هیچ وقت نیاز به پیوند لثه و پودر استخووان و ایمپلنت پیدا نکنم و به آرزو و حسرت بزرگم که عقده شده واسم برسم و حتما همین روزا دانشکده دندون پزشکی دولتی مرکز استانمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و امسال بیمارستان دولتی مرکز استانمون جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و اصلا اذیت نشم از هیچ لحاظ و خیلی خوشگل شم واقعا😭

اره همینجوری میگم پیشم باشه یکمچقدر ببرم خوبه؟

۵تومن کافیه بنظرم

البته یا به دلار ببر یا ریال، اونجا خیلیا ریال هم قبول میکنن

تازه میتونی کارت بانکیتو ببری، صرافیاشون کارتخوان ایرانی دارن میتونی اندازه نیازت کارت بکشی‌. نجف من اینکارو کردم