2777
2789
عنوان

طلا خریدم با بدبختی ولی خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 45198 بازدید | 411 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه از اینکه چیزی تو گردن یا دستم باشه متنفر بودم چون خفتی هستم اما زمانی گ رو ۵۵۰۰ بود نزدیک ۴ ...

بله درسته مبارکتون باشه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
اسی مبارکت باشه خیییلی خییییلی هم خوب باهات حساب کرده برو لذتش رو ببر ایشالا بعد ضخیم تر میخری

انشاالله عزیزم شما بخری

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
وای من عاشق طلای ظریفم🫠عکسش صفحه چنده؟

صفحه 3 عزیزم

پارسیان کلا خوبه واسه ذره ذره خریدن، منم 6 ماه اول سال ول کردم پس اندازو به این بهونه که شابد یه پول ...

کاره خوبی میکنید انشاالله باسلامتی جمع میکنید و میخرید

مبارک باشه ،خوب کردی خریدی

سلامت باشید عزیزم 

من چی بگم که نیم گرم هم ندارم حتی گوشواره با سن حدود سی تا حالا طلا نداشتم بندازممنو ببینید تا الان ...

انشاالله انشاالله انشاالله کیلو کیلو بخرید

من چی بگم که نیم گرم هم ندارم حتی گوشواره با سن حدود سی تا حالا طلا نداشتم بندازممنو ببینید تا الان ...

آن شا الله کم کم میخری

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

من طلا رو همیشه به چشم پس انداز نگاه میکنم این همه زیورالات زیباتر از طلا .حسرت این چیزا رو نخور .انشاله طلا هم میخری