2777
2789
عنوان

طلا خریدم با بدبختی ولی خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 45201 بازدید | 411 پست
قشنگه‌ خیلی مبارک باشه

فدات بشم عزیزم انشاالله شما بخرید

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
مبارکت باشه زیباست میلی گلد ثبت نام کن ۵ سوت هدیه بگیر هردعوت هم ۵ سوت هدیه میگیری ی جور راه برای جم ...

چشم عزیزم حتما

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته ارشد حقوقی نشستی خونه چرا ،تو آزمون حقوق و سردفتری خیلیا قبول شدن و مشغول بکارن

حوصله خوندن ندارم عزیزم قبلا کار اداری داشتم که باردار شدم دراومد بیرون بعدش هم کرونا و بچه کوچیک دیگه نرفتم الان هم منتظرم جذب بشم جایی و فعلا مشغولم اونجا

مبارکه عزیزم ،طلا و زمین پس انداز خوبی هستننیاز به آب و غذا ندارن هرروزم باارزش‌تر میشن 🌹

بله کاملا درسته انشاالله شما بخریدد

خیلی قشنگه

سلامت باشی عزیزم انشاالله شما بخرید

مبارکه پس من چی بگم گرمی ۱۱۲۰۰گرفتم همینجور داره پایین میاد

سلامت باشی اشکال نداره نگه دار میره بالا طلا سرمایه گذاری بلند مدته نفروشی حتما سود میکنی جونت سلامت

خوش به حالت خیلی خوشگل هست مبارکت باشه انشالله به خوشی بپوشی 💜🥰 ولی اینو میگم که قدر دستبند تو بدو ...

سلامت باشی عزیزم بله درسته ممنون از راهنماییتون بله هر لحظه خدارو شکر

مبارکت باشه خیلی بامزست

سلامت باشی عزیزم 

ونکلیف چیه چطوری خونده میشه میشه لطفا به لاتین بنویسن بتونم بخونمش

Vankalif عزیزم اسم اون گلست که 4تا برگ داره نماد خوبی هست و یه طرح طلاست

مباركت باشه ناز و قشنگه بزرگترش هم ميخري ان شالله

سلامت باشی عزیزم انشاالله شما بخری

مبارکت باشه اتفاقا طلای ظریف ک شیکتره من کلا طلا دوست ندارم ،نقره میندازم ولی باز ظریفش باشه میندازم ...

خوش بحالت من عاشق النگو هستم و همسرم نمیخره میتونه ولی براش مهم نیست دقیقا شرایطمون بر عکسه همه منو شما

اسی جان با توجه به ظاهرش،خیلی سنگین تر میزنه.‌مبارکهههه.‌من برای دخترم یک گرمی ظریف گرفتم،به درد انداختن نمیخوره. گذاشتمش کنار براش بی استفاده. با پول خودش گرفتم‌. دستش خیلییی لاغره،ولی دستبنده هم  زیادی ظریفه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

مبارکت باشه عزیزم به دل خوش استفاده کنی من یه نیم تک سفید طلا  فقط انداختم طلای چندانی ندارم ولی همونا رو هم دراوردم دو سه تیکه بدل خریدم 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

اسی جان با توجه به ظاهرش،خیلی سنگین تر میزنه.‌مبارکهههه.‌من برای دخترم یک گرمی ظریف گرفتم،به درد اند ...

بله این خوب بود خودم هم تعجب کردم کلا ونکلیف بخاطر گلاش سنگینه