2777
2789
عنوان

طلا خریدم با بدبختی ولی خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 45201 بازدید | 411 پست

من چی بگم که نیم گرم هم ندارم حتی گوشواره با سن حدود سی تا حالا طلا نداشتم بندازم

منو ببینید تا الان طلا ننداختم، برید بخاطر طلاهاتون خداتونو شکر کنید

فقط اونایی که موقع راهنمایی میگن برو مشاور😐واقعا فکر میکنید خودمون بلد نیستیم این کلمه رو یا نشنیدیم فقط شما می‌دونی!!  وقتی از خودت هیچی بلد نیستی حرف بزنی لطف کن اون🤐🤐🤐🤐🤐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه به دل خوش استفاده کنید. راستی ۱.۰۶ گرم یا ۱.۶ گرم.آخه اگه ۱.۶ باشه یعنی گرمی ده تومن حسا ...

عزیزم یکو 270 هست اشتباه گفتم 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
من اصلا طلا دوست ندارم زیاد استفاده نمیکنم خیلی هم دارم

من عاشق طلام 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
خیلی خوشگله اسی مبارکتعاشق ونکلیفم🩷😍منم انگشترشو دارم خیلی نازه

فدات بشم عزیزم برای شما هم مبارک باشه انشاالله منم عاشق ونکلیف هستم

شاد باش شکر گزاری به امید خدا زیاد میشه مبارکه

انشاالله 

من ۱۵۰سوتی میخرم خوش حالم 😂چه برسه ۱گرمو ۶۰۰سوت

باسلامتی و دلخوش عزیزم 

خیلی خوشگله اسی، مبارکت باشه ایشلله همیشه به خوشی استفاده کنی❤ منم ذره ذره از میلی میخرم ولی به 100- ...

منم پارسیان دادم 2و 800

وای من عاشق طلای ظریفم🫠

عکسش صفحه چنده؟

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

منم پارسیان دادم 2و 800

پارسیان کلا خوبه واسه ذره ذره خریدن، منم 6 ماه اول سال ول کردم پس اندازو به این بهونه که شابد یه پول یهویی دستم اومد در حد 1 گرم برم بگیرم دیدم نمیشه😂 6 ماه دوم سالو میخوام ذره ذره بخرم ببینم تا عید میتونم یه چیزی بردارم یا نه. تا الان یه 860 سوت پارسیان جمع کردم یه 80 سوت توی میلی گلد جمع کردم منتظرم هر وقت رسید به 100-150 سوت ببرم تبدیل کنم