الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همین مدتی پیش یه سکه پارسیان 800 سوت خریدم فکنم اون موقع 5,600 شد یادمه هر کدوم میپرسید چقدر پول داری تمسخر آمیز به آدم نگاه میکردن ولی خب منم به نیت پس انداز خریده بودم
من طلا رو همیشه به چشم پس انداز نگاه میکنم این همه زیورالات زیباتر از طلا .حسرت این چیزا رو نخور .ان ...
ممنونم انشالله ❤️❤️❤️
فقط اونایی که موقع راهنمایی میگن برو مشاور😐واقعا فکر میکنید خودمون بلد نیستیم این کلمه رو یا نشنیدیم فقط شما میدونی!! وقتی از خودت هیچی بلد نیستی حرف بزنی لطف کن اون🤐🤐🤐🤐🤐
فقط اونایی که موقع راهنمایی میگن برو مشاور😐واقعا فکر میکنید خودمون بلد نیستیم این کلمه رو یا نشنیدیم فقط شما میدونی!! وقتی از خودت هیچی بلد نیستی حرف بزنی لطف کن اون🤐🤐🤐🤐🤐