2777
2789
عنوان

طلا خریدم با بدبختی ولی خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 45216 بازدید | 411 پست
آخه ۱.۲۷۰ سوتگرمی ۱۰/۴۰۰اجرت ۱۳/۵میشه ۱۴/۹۹۰، نهایت ۱۵۱ تومن اضافه رو چی هست کرده؟

مالیات هم تعلق میگیره دیگه:)

ضمن اینکه فرمول خاص خودش رو داره و در یک عدد ثابت ضرب و تقسیم میشه

ماکارون هستم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه خیلی قشنگهچند گرمه

ممنونم عزیزم یکو دویستو هفتاد سوت

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
مالیات هم تعلق میگیره دیگه:)ضمن اینکه فرمول خاص خودش رو داره و در یک عدد ثابت ضرب و تقسیم میشه

بله زده 7 درص مالیات اجرت هم 13 ونیم

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
سکه پارسیان میگیرم ماهی ۴۰۰ سوت دارم میخرم فعلا یه گرمو دویست جمع کردم تاعید بتونم دوسه گرمی دستبند ...

۴۰۰ سوت چقدر میشه

ان شاءالله زودتر بخری عزیزم

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

خیلی قشنگه مبارک باشه 😍ان شاءالله ست کاملش رو بخری💜گوشواره انگشتر گردنبند... خواهرمم داره اونم دون ...

سلامت باشی عزیزم انشاالله شما بخری به زودی بله قصدم همینه گوشواره و گردنیش رو هم بخرم

۴۰۰ سوت چقدر میشهان شاءالله زودتر بخری عزیزم

4تومن میشه

خیلی ظریفه اصلا به چشم نمیاد از طرفی میخواستم دایم بندازم ولی میترسم گم بشه چون نازکه همیشه تک پوش د ...

عزیزم بذار مناسبتی دستت کن تو بی آر تی که گوشی منو زدن خیای خطرناکه نندازش تو مترو ننداز تو تاکسی خطی ننداز ... جاهاییکه با خانواده و ماشین خودتی بنداز ... منم خریدم هم وزنای شما تازگی ولی من دست دو خریدم بدون اجرته( فقط سود مغازه ) و دارم باهاش ذوق میکنم ... 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

مبارکه. چه باحال از یک‌گرم خیلی بیشتر بهش میخوره. حداقل ۴ گرم به چشم من اومد. خوب کردی خریدی. الان ف ...

سلامت باشی عزیزم نه تو عکس معلوم نیست خیلی ظریفه از وقتیکه گرون شده طلای ظریف خیلی بیشتر میزنند که مردم بتونند بخرند

وای چقدرررر وزنش نسبت به ظاهرش خوبههههه خیلی قشنگه کهههه کیفشو ببر ذوقشو بکن 😍😍😍💛💛💛✨✨✨ مبارک ب ...

فدات بشم عزیزم انشاالله شما بخری به زودی 

دست بی طلا چیه دیگه؟!اگه به اکسسوری روی دست و گوش و گردن علاقه دارید نباید فرقی بین طلا و بدل باشه، ...

بخدا واسه پولش نیست شنیدی میگند طلا به خانمها ارامش میده و گردش خونشون رو بهتر میکنه دقیقا واسه من اینطوره به بدل حساسم اگزما خارش میاره برام فقط نقره اصل میتونم بندازم

بخدا واسه پولش نیست شنیدی میگند طلا به خانمها ارامش میده و گردش خونشون رو بهتر میکنه دقیقا واسه من ا ...

انقد توضیح نده براش 😑

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

خب دقیقا همین میشه دیگه:)البته که بر اساس عیار طلا فکر میکنم یه فرمول دارن و بر اساس همون قیمت نهایی ...

بله فرمول داره همسرم بلده نرخ طلا وزن سود اجرت همه رو ضربو تقسیم میگنند بعد قیمتش درمیاد