2777
2789
من نذر ميكنم يا به سگ ها غذا بدم يا ساندويچ نيت ميكنم حتى شده ٥ تا ميبرم بيرون به نيازمند ميدم خدارو ...

جدی نیازمند کجا هست چجوری‌پیدا‌میکنی؟

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استغفار هفتاد بندی مولا علی زیارت عاشورا، صدقه دادن، نذر کردن برای ائمه ۱۰ تا ایه الکرسی خوندن موقع ...

زیاد الحمدالله گفتن هم عالی جواب می ده البته دونه دونه نعمتامو میارم تو ذهنم همینطور می گم لیاقت فلان چیز رو دارم و تجسم می کنم

دعا توسلحدیث کسازیارت عاشورااینا عالین اگر اتفاقی به صلاحت باشه برات میوفتهبعضی چیزا قسمت ادمن و بعض ...

وقتی حرف قسمت میشه دوتا سوال برام پیش میاد اگه قسمته پس دعا نکنیم خودش اتفاق بیفتهه

اگه‌ به حرف امام صادق باشه میگه اصرار کنید در دعا تا براورده بشه 

پس باید چیکار کنیم؟

استغفار هفتاد بندی مولا علی زیارت عاشورا، صدقه دادن، نذر کردن برای ائمه ۱۰ تا ایه الکرسی خوندن موقع ...

استغفار هفتاد بند چجوری میخونید؟

زیاد الحمدالله گفتن هم عالی جواب می ده البته دونه دونه نعمتامو میارم تو ذهنم همینطور می گم لیاقت فلا ...

خیلی قشنگ بود این التماس دعا