2777
2789
عنوان

طلا خریدم با بدبختی ولی خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 45216 بازدید | 411 پست
میگم بابا..یه لحظه گفتم شاید یک و شصت بودهاشتباها گفتی یک و ششصد..راستش یه لحظه نگران شدم که نکنه تق ...

سلامت باشی عزیزم نه اخه امروز چند جا رفتیم و قاطی کردم فکر کردم 1و600 هست  شما گفتی رفتم فاکتور رو دبدم از جای مطمئن خریدم انشاالله همگی بخریم بله طلا خیلی خوبه حتی با کارمزد هم باز سوده 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلای زینتی اجرت داره..بر اساس وزن و طرحش متفاوته..مبارک‌تون باشه..به خوشی استفاده کنید❤️

بله درسته طلا هر چی قشنگتر کارمزد بیشتر چون کار شده تره

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
طلای زینتی اجرت داره..بر اساس وزن و طرحش متفاوته..مبارک‌تون باشه..به خوشی استفاده کنید❤️

خدا بخواد و همسرم پول بده میخوان گوشواره و گردنیش رو هم بخرم

ممنون برا دخترم خریدم

مبارکش باشه عزیزم انشاالله سرویس عروسیشو بخره مامان من همیشه برام میخرید یادش بخیر خودش اهل طلا نیست

سلامت باشی عزیزم نه اخه امروز چند جا رفتیم و قاطی کردم فکر کردم 1و600 هست شما گفتی رفتم فاکتور رو د ...

پیش میاد برای همه که اشتباه کنن‌‌..

راست میگی...

معمولا ویترین مغازه ها سبکش شبیه به همه..

بعد هی مدام میری میبینی و قیمت میگیری و تو ذهنت حساب کتاب میکنی، طبیعیه که آدم یادش بره..

آره دیگه، طلای فیزیکی و زینتی اجرت و کارمزد داره.‌.طبیعی هم هست..

بالاخره تا اون طلا از معدن بیاد و تبدیل بشه به زیورآلات، کلی آدم این وسط دارن کار میکنن و بابتش مزد میخوان..

کسی که نمیخواد هزینه‌اش رو بپردازه، میتونه آبشده بخره، که صرفا یه تیکه فلز طلاس و نمیتونی ازش استفاده دیگه‌ای به جز سرمایه گذاری بکنی..

ماکارون هستم:)

خودم ،میگم که یه گرم و ۷۸۰ سوت رو داده ۲۴

بله تقریبا بالا زده اشکال نداره دو ماه بعد گرون میشه جبران میکنه طلا تو بلند مدت ضرر نداره چون میره بالا

مبارکش باشه عزیزم انشاالله سرویس عروسیشو بخره مامان من همیشه برام میخرید یادش بخیر خودش اهل طلا نیست

منم بیشتر برا دخترم میخرم چون نوجوان هست بیشتر طلای ظریف

میپسنده

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

دقیقا همینه..

حتی به وزن هم ربط داره‌..

مثلا من دیدم که مدل‌های بچگانه بخاطر ریز بودن شون احتمالا و اینکه کار سخت تر میشه، اجرت بالاتری دارن تا یه سرویس سنگین مثلا..

ماکارون هستم:)

حرصو طمع ندارم بخدا از دست بی طلا بدم میاد بخدا بخاطر مال دنیا نیست بخاطر دل خودمه که طلا دوست دارم

دست بی طلا چیه دیگه؟!

اگه به اکسسوری روی دست و گوش و گردن علاقه دارید نباید فرقی بین طلا و بدل باشه، خیلی از بدل ها ظاهرشون با طلا مو نمیزنه

تفاوت طلا با اون یکی ها صرفا پولشه، پس نگو بخاطر مال دنیا نیس😉

پیش میاد برای همه که اشتباه کنن‌‌..راست میگی...معمولا ویترین مغازه ها سبکش شبیه به همه..بعد هی مدام ...

بله عزیزم صحبتاتون دقیقا درسته اخه عروسی داریم رفتیم 4 تا النگو واسه عقد خریدیم چند جا رفتیم همه رو قاطی کردم النگو اینه ای دونه ای 16 تومن اونم قیمتش خوب بود