2777
2789
عنوان

طلا خریدم با بدبختی ولی خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 45218 بازدید | 411 پست
پیش میاد برای همه که اشتباه کنن‌‌..راست میگی...معمولا ویترین مغازه ها سبکش شبیه به همه..بعد هی مدام ...

ببخشید شما اطلاعی درمورد آبشده دارین؟ خوبه آدم بخره؟ بعد وقت فروش ،هرطلافروشی ببری میخرن؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید شما اطلاعی درمورد آبشده دارین؟ خوبه آدم بخره؟ بعد وقت فروش ،هرطلافروشی ببری میخرن؟؟؟؟؟؟

من خودم معمولا آبشده میخرم..

فیزیکی هم نه..

چون حداقل ۱۵ گرم باید باشه..

حداقل!

معمولا از بیست گرم شروع میشه..

اگر این مبلغ رو دارین باید از جاهای معتبر و شناخته شده خریداری کنید...

یسری کد و اینا داره باید استعلام بگیرید...

و اینکه بله..

معتبر باشه و فاکتور داشته باشه، نقد شوندگی خوبی داره..

اما مثل هر بازار دیگه‌ای(زینتی، سکه، شمش، جواهر)، باید اطلاعاتتتون رو ببرید بالا که سرتون کلاه نره!

من چون مقداری که میخرم خرد خرد هست و به ۱۵ گرم اینا نمیرسه، آنلاین آبشده میخرم..

میلی گلد، داریک، طلاین، طلاسی، گلدیکا؛

اینا معتبرن و مجوزات لازم رو دارن و. تا به الان گزارش منفی نداشتن 

من تجربه کار با داریک و طلاین رو دارم!

صندوق های طلای بورسی هم خوبن..

معتبرن..

مثل گوهر و گنج..

رشدشون مثل طلاست طبیعتا..

چون صندوق طلا هست...

حالا به صورت ترکیبی از ارز و شمش و طلا و سکه هستن..

نسبت‌ اینا در هر صندوق با دیگری متفاوته..

گوهر و گنج رو من گرفتم تا الان

ماکارون هستم:)

من خودم معمولا آبشده میخرم..فیزیکی هم نه..چون حداقل ۱۵ گرم باید باشه..حداقل!معمولا از بیست گرم شروع ...

خیلی ممنون از توضیحاتتون. برای وقتی که گذاشتین و تایپ کردین ،براتون ۳ تا صلوات فرستادم

اسی مبارکه.قشنگه. چند گرم هست؟

سلامت باشی عزیزم یکو دویست 16 تومن شد

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
خیلی ممنون از توضیحاتتون. برای وقتی که گذاشتین و تایپ کردین ،براتون ۳ تا صلوات فرستادم

عزززیزززم😍

مرسی قشنگم..

چقدر حس خوبی بهم دادی😍

صرفا تجربه‌ام رو گفتم فقط😍

منم برای اموات‌تون و خودتون صلوات میفرستم😍🥰😘

ماکارون هستم:)

سلامت باشی عزیزم یکو دویست 16 تومن شد

مبارکه. چه باحال از یک‌گرم خیلی بیشتر بهش میخوره. حداقل ۴ گرم به چشم من اومد. خوب کردی خریدی. الان فقط باید طلا خرید منم دنبال اینم یک‌گرم یک‌گرم بخرم بذارم پس انداز

خیلی قشنگه مبارک باشه 😍

ان شاءالله ست کاملش رو بخری💜

گوشواره انگشتر گردنبند... 

خواهرمم داره اونم دونه دونه خرید و ست کرد

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
حرصو طمع ندارم بخدا از دست بی طلا بدم میاد بخدا بخاطر مال دنیا نیست بخاطر دل خودمه که طلا دوست دارم

عزیزم حق با توعه 💛✨

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

وای چقدرررر وزنش نسبت به ظاهرش خوبههههه خیلی قشنگه کهههه کیفشو ببر ذوقشو بکن 😍😍😍💛💛💛✨✨✨ مبارک باشه به دل خوشی استفاده کنی. خوب موقعیم خریدی 💜💜🧿🧿💙💙

میگم بابا..یه لحظه گفتم شاید یک و شصت بودهاشتباها گفتی یک و ششصد..راستش یه لحظه نگران شدم که نکنه تق ...

آخه ۱.۲۷۰ سوت

گرمی ۱۰/۴۰۰

اجرت ۱۳/۵

میشه ۱۴/۹۹۰، نهایت ۱۵

۱ تومن اضافه رو چی هست کرده؟ 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
دست بی طلا چیه دیگه؟!اگه به اکسسوری روی دست و گوش و گردن علاقه دارید نباید فرقی بین طلا و بدل باشه، ...

چقد انرژی منفی ای ...