2777
2789
عنوان

طلا خریدم با بدبختی ولی خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 45215 بازدید | 411 پست
بله منم بقول شما یه جوری میشم میفروشم ولی بعدش میگم خدارو شکر همین هست فروختم مشکلم حل شد نبود باید ...

آره واقعا...

زمان اون حملات ۱۲ روزه، داشتم به این فکر میکردم که آدم واقعا نمیدونه تا کی زنده‌اس..

و خب تا زنده هستی، پول به دست میاری...از دست میدی...دوباره به دست میاری..

و این روال زندگی هست...

نمیشه چیزی رو تا ابد نگه داشت..

ماکارون هستم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا...زمان اون حملات ۱۲ روزه، داشتم به این فکر میکردم که آدم واقعا نمیدونه تا کی زنده‌اس..و خب ...

بله درسته ادم باید فکر همه جارو بکنه انشاالله که سالیان سال زنده باشیم ولی خدای نکرده چیزی هم بشه میمونه واسه بچه هامون حداقل یه فاتحه برامون میفرستن🤣

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
یاد سریال خانه به دوش افتادم . به پسرش میگفت : همینم خیلیا ندارن مبارکت باشه بنظرم کم لطفی کروی تو ز ...

🤣🤣🤣 انشاالله به زودی شما هم میخری عزیزم

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
مثل مامان منی پس🥲من باز دوست داشتم..ولی چون بنظرم پول‌هام خرد و کم میومد، و از اول میخواستم سنگین ب ...

منم همین بودم مامانم میگفت طلا بخر برا ایندت میگفتم شاید فردا مُردم پس انداز برا چیه بذار از پول استفاده کنم😂

ممنونم🌹

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

بچه ها به نظرتون ممکنه طلا ارزونتر بشه؟؟🫠

انشاالله که بشه ولی فکر نکنم یعنی هیچکس نمیدونه همش حدسه

بله درسته ادم باید فکر همه جارو بکنه انشاالله که سالیان سال زنده باشیم ولی خدای نکرده چیزی هم بشه می ...

من که قشنگ وصیت کردم...

گفتم این آدم‌ها رو دوست دارم و تو زندگیم مهم هستن..

هر چی طلا دارم بین تون مساوی تقسیم شه😄😂

ماکارون هستم:)

چرا ناراحتی؟

خیلی ظریفه اصلا به چشم نمیاد از طرفی میخواستم دایم بندازم ولی میترسم گم بشه چون نازکه همیشه تک پوش داشتم 21 گرم بود الان یه دستبند یه گرمی به زور😔

خیلی ظریفه اصلا به چشم نمیاد از طرفی میخواستم دایم بندازم ولی میترسم گم بشه چون نازکه همیشه تک پوش د ...

مگه نمیگی ۸۰ گرم داری؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

مبارک باشه خوشگله

من در حد ۳ گرم می تونم الان بخرم.

انگشتر زیاد دارم.

گوشواره و گردنبندم دارم.

نمی دونم چی بگیرم.

از یه طرف میگم مثلا دوتا از انگشترای یه گرمی رو بفروشم مثلا به دستبند یا دو تا النگو آینه ای بگیرم.

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
من که قشنگ وصیت کردم...گفتم این آدم‌ها رو دوست دارم و تو زندگیم مهم هستن..هر چی طلا دارم بین تون مسا ...

خدا نکنه ولی منم دوست دارم بدند به مامانم و پسرم شوهرم برنداره چون زیادی هم براش فروختم

مگه نمیگی ۸۰ گرم داری؟

بله دارم حلقه نشون سرویس و یه کم ریزه میزه و ظریف هست