14masom مدیر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1243 عنوان طلا خریدم با بدبختی ولی خوشحال نیستم | مشاهده متن کامل بحث + 45216 بازدید | 411 پست مامانم وام گرفته بهم داده که قسط بدم انقدر ظریفه خوشحال نیستم خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم 1404/08/08 | 23:43 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماکرون عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 1525 خدا نکنه ولی منم دوست دارم بدند به مامانم و پسرم شوهرم برنداره چون زیادی هم براش فروختم منم مامانم و خواهرم و برادرم..و خواهرزادم:)شوهر و پدر هم ندارم خب.. ماکارون هستم:)
14masom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1243 مبارک باشه خوشگلهمن در حد ۳ گرم می تونم الان بخرم.انگشتر زیاد دارم.گوشواره و گردنبندم دارم.نمی دونم ... عوض کردن ضرر داره چون مثلا صد تومن از خام طلا کمتر میخرند بعد که میخوای بخری هم چقدر میکشند روش خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25483 بله دارم حلقه نشون سرویس و یه کم ریزه میزه و ظریف هست اسی یکم رو روحیاتت کار کنخیلی ناسپاس نباش برو کلی بابت طلاهات ذوق کن که خیلییییییی ها یک گرم هم ندارن «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
14masom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1243 منم مامانم و خواهرم و برادرم..و خواهرزادم:)شوهر و پدر هم ندارم خب.. انشاالله که خودتون لذتشو میبرید خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
zizibanoo20 عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 3517 عوض کردن ضرر داره چون مثلا صد تومن از خام طلا کمتر میخرند بعد که میخوای بخری هم چقدر میکشند روش عه نمی دونستم.پس همون سه گرم رو بخرم همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
14masom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1243 اسی یکم رو روحیاتت کار کنخیلی ناسپاس نباش برو کلی بابت طلاهات ذوق کن که خیلییییییی ها یک گرم هم ندار ... 🤣 بخدا ناشکر نیستم الهی صدهزار بار شکر دستم خالیه ناراحتم فقط همین دلم تکپوش میخواد اونم حدود صدو پنجاه به بالاست خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
آیسان۸۶ عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1171 مبارکت باشه خیلی قشنگه💜ولی خیلی مراقب باش منم مدالم اینطوری ظریف بود یه روز دیدم یکی از آویز ها افتاده
14masom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1243 عه نمی دونستم.پس همون سه گرم رو بخرم صد در صد تازه نقده برو دست دو بگیر که اجرتش کم باشه تا وزن بیشتری بخری دستبند ظریف زیاده 3 گرم خوبه خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
ماکرون عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 1525 انشاالله که خودتون لذتشو میبرید انشاءالله 😍 اینجوری بهتر هم هست😄🎀 ماکارون هستم:)
گارنت1403 عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 7626 ای جانم😄انشاءالله سری دیگه خریدی، دیگه بمونه برات و به شادی استفاده کنی😘 چقدر از شما و شخصیتت خوشم اومد 😍 گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
14masom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1243 مبارکت باشه خیلی قشنگه💜ولی خیلی مراقب باش منم مدالم اینطوری ظریف بود یه روز دیدم یکی از آویز ها افت ... مرسی عزیزم بله دستبند کلا خطرناکه چون قفل داره و زنجیر گم میشه خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
14masom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 1243 انشاءالله 😍 اینجوری بهتر هم هست😄🎀 🥰🥰🥰 خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
ماکرون عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 1525 چقدر از شما و شخصیتت خوشم اومد 😍 بیوگرافیتون رو یادمه..قبلا تو تاپیکهای دیگه هم دیدمتون😍مرسی، نظر لطف شماست😍این حس متقابله😍🎀 ماکارون هستم:)
گارنت1403 عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 7626 بیوگرافیتون رو یادمه..قبلا تو تاپیکهای دیگه هم دیدمتون😍مرسی، نظر لطف شماست😍این حس متقابله😍🎀 عزیزم 😍😘 گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
kapitanam عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 2931 عوض کردن ضرر داره چون مثلا صد تومن از خام طلا کمتر میخرند بعد که میخوای بخری هم چقدر میکشند روش عکس کددم صفحه اس