qprwr مدیر استارتر عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 4 عنوان کنکوری 541 بازدید | 75 پست سلامتقریبا تعداد تست هاتون برای هر ازمون قلمچی تو این موقع ها چقدر هست؟،تراز هاتون تقریبا چقدر میشه با این مقدار تست؟دوازدهم تجربی، دیروز | 23:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fardiniho عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 77 سلام اگر هدفت رشنه های خوبه باید برای 2 سال برنامه بریزی. یک سال برا نهایی بخونی و سال دیگه برا کنکور. مشاوره های تاپ اینو گفتن بهم .
تنبلللل عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 605 سلام اگر هدفت رشنه های خوبه باید برای 2 سال برنامه بریزی. یک سال برا نهایی بخونی و سال دیگه برا کنکو ... وا
qqqqqqqqqggggg عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 4323 هر جه بیشتر بهتر باید خوب بخونی زیست مخصوصا من خودم طراح تست هستم هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋
چشمهایدکمهای عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 1236 بچه ها یه سوال من نظام قدیمم بخوام دوباره کنکور بدم باید حتما ترمیم معدل کنم یا نه و اینکه الان با سابقه تحصیلی دانشگاه دولتی درس میخونم ☃️
پاپلی_پروانه عضویت: 1404/01/27 تعداد پست: 1424 سلام اگر هدفت رشنه های خوبه باید برای 2 سال برنامه بریزی. یک سال برا نهایی بخونی و سال دیگه برا کنکو ... کدوم مشاور؟چون حتی بد ترین مشاور هم میدون این غلطه 🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.
تنبلللل عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 605 هر جه بیشتر بهتر باید خوب بخونی زیست مخصوصا من خودم طراح تست هستم بنظرتون پینوکیو تا چه حد کمک کنندس؟روزی چندتا تست ازش کافیه؟من با آقای فرهمند پیش میرم
پاپلی_پروانه عضویت: 1404/01/27 تعداد پست: 1424 بچه ها یه سوال من نظام قدیمم بخوام دوباره کنکور بدم باید حتما ترمیم معدل کنم یا نه و اینکه الان با س ... آره وگرنه ۶۰ درصد از دست میدی 🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.
تنبلللل عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 605 بچه ها یه سوال من نظام قدیمم بخوام دوباره کنکور بدم باید حتما ترمیم معدل کنم یا نه و اینکه الان با س ... حتما باید ترمیم کنی
qqqqqqqqqggggg عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 4323 بنظرتون پینوکیو تا چه حد کمک کنندس؟روزی چندتا تست ازش کافیه؟من با آقای فرهمند پیش میرم پینوکیو خوبه ولی من پیشنهادم به شاگردام آیکیو بود عالیه استادت خوبه تستایی که خود فرهمند میزنه رو جدی بگیر هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋
qqqqqqqqqggggg عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 4323 چه زمانی باید ترمیم کرد و چند کتابو کل کتابارو دوازدهم کل یازدهم نمیدونم فک کنم کل هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋