2777
2789
عنوان

بچه ها همون طور که میدونید پارتنرم اومد خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 45 پست
میگم بابام اولش کلی لیچار بارم کرد هرچی دلش خواست گفت بعد گفت بگید بیان ببینمم چطورن اوناام چند روز ...

تو رووو خدا نکن

تو روووخدا

خیلی زوده

این سن اصلا مناسب نیس برای ازدواج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره حتما دوست داشت اینقدر چونه نمی زد هر چی شده به دست میورد

باباش میگفت پسره میگف بابا با ۱۴ تا چیزی نمیشه فرقش چیه اخه اون بیشتر سمت بابای من بود میگفت که من میدونم شما از اینده دخترتون میترسین من قبول میکنن هر چند تایی که باشه من واسه به دست اورد دختر شما خیلی تلاش کردم خودش میدونه چقد دنبالش بودم حالاام که به دست اوردم به راحتی از دست نمیدم راضیم به بالا تر اما باباش مثل خودش نبود

عشقم سنت کمه هوایی میشی نمیتونی خوب درس بخونیا

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

من زن داداشم ۱۳ سالش بود درسم ول کرد الان ۱۸ سالشه یه دخترم داره

مثلا خیلی الگوی خوبیه چرا به این نگاه میکنی به اینجا نگاه کن که همسناش‌الان کجان دانشگاه اون چی بچه داری خودم یکیش‌ مامانم نباشه از زندگی میمونم‌چهار ماه دیگه میرم تو ۲۰سال

به نظرم من بشین درستو بخون دختر جون وقت واسه این کارا زیاده

اینکه به جای قضیه بنویسی غذیه واقعاا زشتهه یه فکری براش بکن شوهر همیشه هست پس فردا همین سواد و تحصیلاتت میکوبه تو سرت 

چطور به دستت آورد حالا با ۲۵ سال سن مرد گنده خجالت نمی‌کشه دختر بچه صید کردی چی فکر کردی

ببین من ادمی بودم خدا شاهده یه پسر بهم پیام میداد درجا بلاک میکردم اصلان به پسر جماعت رو نمیدادم چند باری بهم پیام داد داخل تلکرام و اینستا تو هر کدوم یه یه بهونه ای پیام داد که منم بلاکش کردم از اینستا پیام داد اونجا بلد نیودم مسدود کنم بعد انقدپیام داد روزی چند بار پیام میداد منم سین میزدمجواب نمیدادم اینجوری شد بعدش منم رفتم جوابشو دادم پرو شد پیشنهاد داد منم عین ندید پدیدا سریع گفتم باشه 

ببین من ادمی بودم خدا شاهده یه پسر بهم پیام میداد درجا بلاک میکردم اصلان به پسر جماعت رو نمیدادم چند ...

از کجا مطمئنی دوست داره 

مطمئنی این همه چیز هایی که گفته درسته 

اصلا اون چطور میخواد با این همه اختلاف سنی کنار بیاد 

از کجا مطمئنی دوست داره مطمئنی این همه چیز هایی که گفته درسته اصلا اون چطور میخواد با این همه اختلاف ...

از اون جایی که بخاطر من تمام کسایی که مادرش در نظر گرفته بود رو ول کنه مادرشو راضی کنه