بعدش بابام گفت بهشون که این هنوز درس داره نامزد کنه نمیتونه بره مدرسه بعد اونا گفتن فقط نشونش کنیم ما رسم داریم که حلقه نشون بندازیم تا عقد عقد حلقه دیگه بندازیم بابامم ۱۸۰تا سکه گفت مهریه اولش جاخوردن واسه این همه سکه بعدش دیگه پدر پارتنرم گفت که درست نیس جلوی این دوتا جوون رو بگیریم به نیت ۱۴ معصوم ۱۴تاشو کم کنیم بهتره بابامم قبول کرد قرار شد که هفته بعد یک شنبه بیان حلقه بیارن نظر شما چیه ؟؟؟ خیلی استرس بدی داشتم امشب از غذیه دیشبم که سر روبیکا بود یادتون باشه صبح گفت اکانت هامو به کل پاک کردم واسه خاطر اون ریختم پاک کنم حالا بااین شرایط به نظر شما کار درستی بود یان؟؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگم بابام اولش کلی لیچار بارم کرد هرچی دلش خواست گفت بعد گفت بگید بیان ببینمم چطورن اوناام چند روز قبلش زنگ زده بودن به مامانم مامانمم به بابام گفته بود بعدش اومدن بابامم میگفت من شوهر نمیدم پدر اون کلی باهاش حرف زد خودش حرف زد تا پدرمم رضایت داد به نشون کردن که فقط حلقه بیارن عقد هنوز بهد درس گذاشت بابامم نیگ اگه سخت نگیرم دوروز دیگه پرو تر میشن
کلاسس نهمم سه سالم باید بخونم قرار نیس عقد کنم هنوز فقط حلقه میارن واسه نشون
خداوندا توبه بچه رو میخوان نشون کنن
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
کلاسس نهمم سه سالم باید بخونم قرار نیس عقد کنم هنوز فقط حلقه میارن واسه نشون
نکن دختر تو خیلی جوونی هنوز حیفی واسه درگیر شدن با مسائل شوهر و خانواده شوهر
جوونی کن برا شوهر دیر نمیشه
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
ببین تو بزرگتر بشی دیدگاهت هم نسبت به ازدواج به زندگی تغییر میکنه خیلی زوده واسه ازدواج یکم بیشتر فکر کن تو هنوز خیلی کوچولویی خیلی فرصت ها داری شاید در آینده ی خانوم دکتر موفق بشی یا ی خانوم وکیل یا خانوم معلم.. اینجوری با ی تصمیم غلط و از سر بچگی زندگیتو خراب میکنی کسی ام که واقعا بخادت بخاطرت صبر میکنه