2777
2789
عنوان

خانم ها متاهل میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 42 پست

خدا سر هیچ زنی نیاره همچین همسری

سلامت شما براش مهم نیست فقط بفکر چند لحظه لذت خودشه

دیگه به عاقبت این فکر نمیکنه در آینده ممکنه دور از جونتون به هزارتا درد و مرض و عفونت دچار بشین

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

من مجردم ولی اومدم اکسم تازه زیر ی سقف نرفته جدی نشده میگف میخوام ازت از الان بدون خداروشکر رابطه مو ...

عه خداروشکر رفت . وگرنه الان بساط منو داشتی تازه مال من شوهرمم . پارتنر دیگه خیلی باید پرو باشه همچین درخواست کنی

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم من بیزنسی ام؟؟؟ همسرمم براش مهمه ولی خوب علاقه خاصی داره

یعنی چی علاقه داره؟

بخوره تو سرش علاقه ش 

آدم ب هز چی علاقه داره باید انجام بده؟؟؟

نه خیر ایشون هودخواهن و لذت خودش مهمه

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۰۶-۲۰۲۲۲۶_gallery_415b.jpg

اسی میگه شوهرش خوب بلده گولش بزنه ، یعنی احتمالا ....

چی بگم

ولی نرمال نیس

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

برا هردو طرف مشکلات عواقب عوارض جانبی داره 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خدا سر هیچ زنی نیاره همچین همسریسلامت شما براش مهم نیست فقط بفکر چند لحظه لذت خودشهدیگه به عاقبت این ...

میگه نه کی گفتع ؟ اینا دروغ والا من ندیدم همچین چیزی . یکبار میگه من فقط تو برام مهمی دوست نداری انجام نمیدیم . بازم شروع میکنه 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

اسی میگه شوهرش خوب بلده گولش بزنه ، یعنی احتمالا ....

اره خیلی بلده . خیلی بلده کاره . میدونه چیکار کنه . عوضی من تازه بعدش به خودم میام که چه غلطی کردم

برید پیش س.ک.sتراپ

دیگه اون که بزنه تو سرش و بگه ضرر داره نمیتونه اصرار کنه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

میدونم . باورت میشه حتی میشینه دو ساعت التماس میکنه ؟؟ اخه چند بار رد کنم؟ میترسم برم سمتش دیگه

همه مردا این درخواست و دارن ولی از اول باید جدی برخورد میکردی 

مثل اینکه لذتشو چشیده ک ول کن نیست ولی الان دیگه از حرفت کوتاه نیا هرچقدرم التماس کرد بهش توجه نکن

چهار روز دیگه باد معدتم نمیتونی کنترل کنی ابروتم می‌ره

البته ک هزارتا عوارض دیگه داره ک خودتم خوب میدونی

برید پیش س.ک.sتراپدیگه اون که بزنه تو سرش و بگه ضرر داره نمیتونه اصرار کنه

انقدر گفتم بیا بریم نمیاد . بدتر از همه اینه انگار من دارم عادت میکنم . یعنی کثافت بمیره ایشالا

عه خداروشکر رفت . وگرنه الان بساط منو داشتی تازه مال من شوهرمم . پارتنر دیگه خیلی باید پرو باشه همچی ...

ببخشید ولی از این حرف ها میزد کلا 

از اوووون حرفا ها دیگه 

منم اوایلش میگفتم نگو خوشم‌نمیاد سرد میشد میگف بچه مثبتی انگار خواهر برادریم حتی عکس هم خواست از اونجا 

سرد ک میشد چون بهش خیلی وابسته بودم و چهره خوب و م قطعیت خوبی داشت میترسبدم از دست بدمش 

دیگه مجبوری تحمل میکردم

هیچ فکرشو نمیکردم ی روزی قراره 

انقد ک همو دوس داشتیم🥲

بزرگترین پشیمانی زندگیم  اینه ک بهش اعتماد کردم

انقد مغرور بودم من 

ولی شدم آویزون همچین پسری 

از خودم بدم میاد

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۰۶-۲۰۲۲۲۶_gallery_415b.jpg

همه مردا این درخواست و دارن ولی از اول باید جدی برخورد میکردی مثل اینکه لذتشو چشیده ک ول کن نیست ولی ...

دقیقااااااا .من نه گفتم همش خیلی جاها ولی مردا بلدن چیکار کنن . بخاطر همین زیاد سمتش نمیرم . 

میگه نه کی گفتع ؟ اینا دروغ والا من ندیدم همچین چیزی . یکبار میگه من فقط تو برام مهمی دوست نداری انج ...

بهش بگید مقعد راه خروجیه نه ورودی

اینهمه متخصص و پزشک زنان گفتن ضرر داره خیلی عوارض بدی داره حتی برای سلامت خودشون هم ضرر داره

بنده خدا یکی از اقوام ما شب عروسیش شوهرش ازش رابطه از پشت خواست زنه بیچاره قبول کرد و شب زفافش بدترین خاطره شد واسه اش انقدر که درد کشید

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

ببخشید ولی از این حرف ها میزد کلا از اوووون حرفا ها دیگه منم اوایلش میگفتم نگو خوشم‌نمیاد سرد میشد م ...

اره عزیزم میفهم. خودتو سرزنش نکن گلم طبیعه که خوشت اومده ازش و گول خوردی . ولی خداروشکر بهت همچین ضربی نزد