2777
2789
عنوان

خانم ها متاهل میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 42 پست
بهش بگید مقعد راه خروجیه نه ورودیاینهمه متخصص و پزشک زنان گفتن ضرر داره خیلی عوارض بدی داره حتی برای ...

اره دقیقا خیلی هم درد داره و خانم فقط درد میکشه و مرد فقط لذت میبره . منم که زیاد دیگه سمتش نمیرم ازش متنفر شدم . انقدر گفتم بریم نمیادددد

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

انقدر گفتم بیا بریم نمیاد . بدتر از همه اینه انگار من دارم عادت میکنم . یعنی کثافت بمیره ایشالا

پس دیگه محکم‌تر بهش بگو نه

بگو این قسمت اگه کاربردش این بود پس چرا زن گرفتی میرفتی دنبال پسرا اونام دارن

محکم باش و اصلا نرم نشو، بهش راحت بگو که با این خواسته‌اش داره در حد بیزنسی‌ها و بازیگرای پ.ورن که واسه پول کم مونده مادرشونو هم بفروشن پایین میارتت

رک باش

قهوه‌ایش هم کردی کردی

بره قهر کنه به درک

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس دیگه محکم‌تر بهش بگو نهبگو این قسمت اگه کاربردش این بود پس چرا زن گرفتی میرفتی دنبال پسرا اونام د ...

آفرین نه دیگه عمرا راضی نمیشم بره بمیره عوضی

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

اره دقیقا خیلی هم درد داره و خانم فقط درد میکشه و مرد فقط لذت میبره . منم که زیاد دیگه سمتش نمیرم از ...

خدا خودش هدایشون کنه

به همسرتون چندتا از این ویدیو ها که دکتر ها درباره این رابطه و عوارضش صحبت میکنن نشون بدید

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

خدا خودش هدایشون کنهبه همسرتون چندتا از این ویدیو ها که دکتر ها درباره این رابطه و عوارضش صحبت میکنن ...

اره عزیزم حتما ‌ . اصلا کلا قاطع میگم نه . ممنون از شما❤️

اره عزیزم میفهم. خودتو سرزنش نکن گلم طبیعه که خوشت اومده ازش و گول خوردی . ولی خداروشکر بهت همچین ضر ...

اره عزیزم هزاران بار شکر ک لانگ بودیم حتی  من یبار هم ندیدمش 

و خداروشکر  همشهری نیست و بخوام استرس اینو داشته باشم ک توی شهر ببینمش 

انگشت کوچیکشم نخورد بهم هیچکس هم نفهمید من رل بودم 

فقط من و خودش و خدامون 

بهتر از این بود ک برم ازدواج کنم اذیتم بکنه دست از پا دراز تر برگردم خونه بابام 

فقط یکم از لحاظ روحی  ریختم بهم 

پارسال این روزا  انقد حالم بد بود ب زور خودمو جمع کردم خیلی شکستم خیلی تحقیر شدم 

فقط هم ۳ ماه بودیم باهم 

ولی هیچ وقت این حماقتمو فراموش نمیکنم 

البته اولین بارم بود چ میدونستم همچین گرگ هایی هستن نوی جامعه فک کردم همه مثل خودم دنبال زندگی آن و ساده آن 🥲

من ۲۰ سالم بود اونم ۵ ماه فقط بزرگتر بود 

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۰۶-۲۰۲۲۲۶_gallery_415b.jpg

اره عزیزم هزاران بار شکر ک لانگ بودیم حتی من یبار هم ندیدمش و خداروشکر همشهری نیست و بخوام استرس ا ...

خیلی گرگ تو جامعه اس . اگه تو جامعه باشی متوجه میشی عزیزم . بازم خداروشکر عزیزم که خودتو حفظ کردی و به قول خودت سریع تموم شد ‌ . ولی۳ ماه برای دل بستن خیلی کمه . همیشه انقدر زود دلم نبند عزیزم ایشالا که موفق باشی و بهترینا ها رو تجربه کنی🎀💗💖💓🌷

اره عزیزم هزاران بار شکر ک لانگ بودیم حتی من یبار هم ندیدمش و خداروشکر همشهری نیست و بخوام استرس ا ...

اوضاع خرابه عزیزم

پسرایی که اهل دوستی‌ان و سریع میرن سمت این بحث‌ها خیلی کثیفن

دوست من با یکی بود تهش پسره میگفت ببخشید تو بیا با حفره اینجانب ور برو

من هیچی ازت نمیخوام فقط منو راه بنداز

اصلا ودف😐🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 روانیای بی‌شرف 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خیلی گرگ تو جامعه اس . اگه تو جامعه باشی متوجه میشی عزیزم . بازم خداروشکر عزیزم که خودتو حفظ کردی و ...

اره عزیزم اشتباه کردم من از اونایی ام ک دل نمی‌بندپ ولی دل بستم دیگه دل کندن ام سخت میشه 

بعد این ماجرا از این رو ب اون رو شدم 

کلا هدفم خیلی عوض شد دیدم ب جامعه عوض شد 

و هنوز نبخشیدمش🙂

فک کن من انقد تشنه محبت بودم بدون اینکه بینمش انقد میپرستیدمش ک نگم برات 

ممنونم جانم مرسی ک باهام حرف زدی

اره عزیزم اشتباه کردم من از اونایی ام ک دل نمی‌بندپ ولی دل بستم دیگه دل کندن ام سخت میشه بعد این ماج ...

میدونم گلم . من بخاطر همین محبت خیلی زود وابسته شدم و تو سن کم با شوهرم ازواج کردم و ریدم تو جوونی و زندگیم . خوشحالم برات که تو اینکارو نکردی با زندگیت . عشق منی🌷💓💖

اوضاع خرابه عزیزمپسرایی که اهل دوستی‌ان و سریع میرن سمت این بحث‌ها خیلی کثیفندوست من با یکی بود تهش ...

نه این در این حد نبود 

اتفاقا مامان و باباش و دایی هاش  آدمای با فرهنگ و بسیار متشخص هستن 

حتی اوایل این پسر با من یجوری رفتار میکرد ک من فک کردم این حتی نمیدونه بچه چجوری ب دنیا میاد ۳ هفته بعد رل شروع کرد

پشمام ریخت حقیقت 

حتی با دختری ک باهاش بهم خیانت شدم حرف زدم  گفت به منم از اسن حرفا میزد ولی من تر زدم ب هیکلش دیگه تکرار نکرد 

خیانتشم ب نتیحه ای نرسیده بود دختره هم ریده بود ب هیکل این 😂

نه این در این حد نبود اتفاقا مامان و باباش و دایی هاش آدمای با فرهنگ و بسیار متشخص هستن حتی اوایل ا ...

عجب بی‌لیاقتی

خاک تو سرش واقعا

میدونم گلم . من بخاطر همین محبت خیلی زود وابسته شدم و تو سن کم با شوهرم ازواج کردم و ریدم تو جوونی و ...

فقط اومده بود بهم درس بده بره 

درس بزرگی هم بهم داد 

خیانت و رفتنش ضرر هم داشت فایده هم داشت ولی فایده هاش بیشتر بود 

اللن از لینکه نیست ذره ای ناراحت نیستم تنها چیزی ک اذیتم میکنه اینه ک میگم تو با اون غرورت با اون زبر و زرنگی ت چرا اعتماد کردی 

چرا عشق کورت کرد 

دوستام میگفتن ها دل نبند  با بودن باهاش کیف کن ولی دل نبند تا حلقه دستت نکرد 

میگفتم اوکی ولی شب ک میشد تالار عروسیمون رو تصور میکردم🥲