2777
2789

چندماه رفته بودم از خونم .وکیل گرفتم .کارای طلاقمو میکردم با مهریه .و برای ضرب و جرح شکایت کرده بودم‌.چندتا شکایت برا ضرب و جرح فقط داشتم.عادت داره سر هر چیز کوچیکی بزنه.خیلی وحشیه.انقد خرج دادگاه و وکیل زیاده دیگ کم آوردم .خانوادم حمایت نکردن.همه گفتن دیگ بری تو عمل انجام شده میمونن کمکت میکنن.رفنم آواره خونه دوستام شدم.دیگ با بچه خونه مردم نتونستم.کار جور نشد مالی کم آوردم هر چی داشتمم تو راه دادگاه فروختم .آخر شد موقع مدرسه دیدم بچه باید بره مدرسه.هروز خونه اینو اون نمیشد زندگی برا منو بچم ک. مجبور شدم رضایت دادم برگشتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم سخته ولی نباید بچه رو میبردی...

خودت رفتی بچه ام بردی خونه خالی کردی برا اون بی شرف راحت بی دردسر و بی مسئولیت بچه میره میاد میخوره میخوابه عشق و حال میکنه برا خودش

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
مهریه کجا رسید شکایات؟

ماشینشو توقیف کرده بودم.تو پارکینگ بود.ی جلسه هم رسیدگی گذاشتن

.چندماه بعدش میخاس رای بیاد.اومد ب التماس 

منم رضایت دادم ماشین آزاد بشه با شرط اینکه .بعد اونو فروخت پول رهن خونه رو زد ب نام من

برو ایتا سرچ کن کانال تنها مسیر آرامش

تجربه های همسرداری رو بخون و اگه دوست داشتی تو کانال اصلی عضو شو

مطمئن باش پشیمان نمیشی

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی براتون دعا می‌کنم🥺🤲🏻🌹

گلم من از خدا میخوام خودش یه خوشبختی بزاره سر راهت توی زندگیتون عاقبت بخیر شی الهی آمین 🤎 موفق باشید 

به درگاه خدا نا امید نشو انشالله کلی اتفاق های شیرین برات بیوفته همیشه سلامت باشی خوشحال باشی هیچ وقت ناراحتی سراغت نیاد یه من خیلیییییی برات دعا میکنم به هر چیزی که توی دلت هست بهش برسی و خدا کنارت باشه از هر اتفاق بد دور باشی برات صلوات می‌فرستم خودتو هیچ وقت توی زندگی خودتو ناراحت نکن شاید اون بالا سری یه صلاحیت دونسته می‌دونی چرا ؟ قطعا لیاقت تو بهترین ها هست خواهرمن شاید خدا خواسته چیزی نصیبت کنه که حتی انتظار شم نداشتی من خدا رو برات صدا زدم که یارت کنه الهی آمین امیدوارم همیشه خوشحال باشی و هیچ وقت تاپیک ناراحتی نزنی و غم دورت نیاد آمین 😘 ❤️🧡💛💚💜🤍🌼🌻🏵️💐🌹

خدا به حق آبروی زهرا کمکت کنه دست تو بگیره الهی آمین 🤲🏻🧡🍂 امیدوارم خیلی‌ زود به مراد دلت برسی بهترین ها رو از خدا میخوام بهت به حق امام زمان امیدت به خدا باشه 🤍 برای منم دعا کنید خانوما دانشگاه قبول شم🙏🏻خدا راه درست رو بزاره جلوت ولی بنظرم جدا میشدی بهتر بود زندگی یک باره و هیچ کسی حق شکستن دل تو نداره ناراحت هم نشو جدی بی شوخی ارزش تو خیلی بالاتره انشالله بچه تون عاقبت بخیر شه و توی زندگی موفق شه💗

فقط 46 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم