چندماه رفته بودم از خونم .وکیل گرفتم .کارای طلاقمو میکردم با مهریه .و برای ضرب و جرح شکایت کرده بودم.چندتا شکایت برا ضرب و جرح فقط داشتم.عادت داره سر هر چیز کوچیکی بزنه.خیلی وحشیه.انقد خرج دادگاه و وکیل زیاده دیگ کم آوردم .خانوادم حمایت نکردن.همه گفتن دیگ بری تو عمل انجام شده میمونن کمکت میکنن.رفنم آواره خونه دوستام شدم.دیگ با بچه خونه مردم نتونستم.کار جور نشد مالی کم آوردم هر چی داشتمم تو راه دادگاه فروختم .آخر شد موقع مدرسه دیدم بچه باید بره مدرسه.هروز خونه اینو اون نمیشد زندگی برا منو بچم ک. مجبور شدم رضایت دادم برگشتم.
میدونم سخته ولی نباید بچه رو میبردی...خودت رفتی بچه ام بردی خونه خالی کردی برا اون بی شرف راحت بی در ...
همون دیگ .من بدون شغل و درآمد با ی بچه آواره شده بودم این برا خودش هروز خانوادشو میگردوند یه بار خانوادش یکی زنگ نزد بگه کجایی بچه کجاست.بعد آخه میدونی بخاطر بچه رفته بودم دیگ .وحشیه روانیه برا آرامش بچه رفتم .نمیتونم زیر دست این مریضا ولش کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متاسفانه زن آفریده شده انگار برای اذیت و آزار .خودم یکیش هستم.فقط اینو میدونم زنی که ضعیف باشه مردش ...
آره درسته .خودش با زبون میگه چون تو مظلوم شر و بی حیا نیسی دوستت دارم فرق تو رو با خواهر مادرم میبینم.اما در عمل خودشم جلو اونا لال میشه برا من حتی کتک میزنع
بعد من با ی دونه ساک آواره خونه اینو اون بودم.اون با جهاز و وسایلی من داش برا خودش ماه ها استفاده می ...
اشتباه کردی
از اول باید عاقبت کارو میسنجیدی
وقتی دیدی شاغل نیستی خانواده ات پشتت نیستن کسی رو نداری باید قشنگ فکر میکردی نقشه میکشیدی پسانداز میکردی یه جا جور میکردی برا خودت بعد قصد رفتن میکردی
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اشتباه کردیاز اول باید عاقبت کارو میسنجیدی وقتی دیدی شاغل نیستی خانواده ات پشتت نیستن کسی رو نداری ...
انقد دوستام گفتن ما برات کار پیدا میکنیم فلان جا آشنا داریم .ما خونه پیدا میکنیم .نگران جهیزیه نباش میایم میاریمش.چون راه دور ازدواج کردم دوستام گقتع بودن برا بردن جهاز میان .اورژانس اجتماعی هم میگف تو فقط برو بابات با ما .اگه خونه راه نده ما ضابط قضایی هستیم مجبورش میکنیم .آخرشم خیلی ببخشید هیچکس هیچ غلطی نکرد .مثل خر تو گل موندم.الان افسردگیمم شدیدتر شد .بخاطر اینکه خیلی اوارگی کشیدم از نظر روحی حالم خرابع