2777
2789
عنوان

خواهرانه یه چیزی بگید دلداری بدین بتونم این زندگیو تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 31 پست
میدونم سخته ولی نباید بچه رو میبردی...خودت رفتی بچه ام بردی خونه خالی کردی برا اون بی شرف راحت بی در ...

همون دیگ .من بدون شغل و درآمد با ی بچه آواره شده بودم این برا خودش هروز خانوادشو میگردوند یه بار خانوادش یکی زنگ نزد بگه کجایی بچه کجاست.بعد آخه می‌دونی بخاطر بچه رفته بودم دیگ .وحشیه روانیه برا آرامش بچه رفتم .نمیتونم زیر دست این مریضا ولش کنم

میدونم سخته ولی نباید بچه رو میبردی...خودت رفتی بچه ام بردی خونه خالی کردی برا اون بی شرف راحت بی در ...

بعد من با ی دونه ساک آواره خونه اینو اون بودم.اون با جهاز و وسایلی من داش برا خودش ماه ها استفاده میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه زن آفریده شده انگار برای اذیت و آزار .خودم یکیش هستم.فقط اینو می‌دونم زنی که ضعیف باشه مردش ...

آره درسته .خودش با زبون میگه چون تو مظلوم شر و بی حیا نیسی دوستت دارم فرق تو رو با خواهر مادرم میبینم.اما در عمل خودشم جلو اونا لال میشه برا من حتی کتک میزنع 

شما به خاطر بچه ت برگشتی خدا یاریت کنه و مشکل زندگیت حل شه

ممنون از دعای خوبت مهربون.دقیقا همش میگم خدایا تو شاهدی .من بخاطر بچم برگشتم فقط خودت کمکم کن ک راضی نشیم باز ب اوارگی

بعد من با ی دونه ساک آواره خونه اینو اون بودم.اون با جهاز و وسایلی من داش برا خودش ماه ها استفاده می ...

اشتباه کردی

از اول باید عاقبت کارو می‌سنجیدی 

وقتی دیدی شاغل نیستی خانواده ات پشتت نیستن کسی رو نداری باید قشنگ فکر میکردی نقشه میکشیدی پس‌انداز میکردی یه جا جور میکردی برا خودت بعد قصد رفتن میکردی

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
ماشینشو توقیف کرده بودم.تو پارکینگ بود.ی جلسه هم رسیدگی گذاشتن.چندماه بعدش میخاس رای بیاد.اومد ب الت ...

همون ماشینو میگرفتی بهتر نبود حداقل گرون میشد استفادم میکردی. چقد پول رهن خونه رو ب نامت زد؟ 

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی براتون دعا می‌کنم🥺🤲🏻🌹گلم من از خدا میخوام خودش یه ...

ممنون مهربون از دعای خوبت .انشالله خودتم حاجت روا بشی .انشالله عاقبت بخیر و سعادت مند بشی .موفق باشی و از همه مهمتر آرامش داشته باشی 

اشتباه کردیاز اول باید عاقبت کارو می‌سنجیدی وقتی دیدی شاغل نیستی خانواده ات پشتت نیستن کسی رو نداری ...

انقد دوستام گفتن ما برات کار پیدا میکنیم فلان جا آشنا داریم .ما خونه پیدا میکنیم .نگران جهیزیه نباش میایم میاریمش.چون راه دور ازدواج کردم دوستام گقتع بودن برا بردن جهاز میان .اورژانس اجتماعی هم میگف تو فقط برو بابات با ما .اگه خونه راه نده ما ضابط قضایی هستیم مجبورش میکنیم .آخرشم خیلی ببخشید هیچکس هیچ غلطی نکرد .مثل خر تو گل موندم.الان افسردگیمم شدیدتر شد .بخاطر اینکه خیلی اوارگی کشیدم از نظر روحی حالم خرابع

ممنون مهربون از دعای خوبت .انشالله خودتم حاجت روا بشی .انشالله عاقبت بخیر و سعادت مند بشی .موفق باشی ...

مرسی مهربونم نظر لطف تونه انشالله خدا همیشه پشت پناهت باشه 🍂💓🧡

فقط 46 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

همون ماشینو میگرفتی بهتر نبود حداقل گرون میشد استفادم میکردی. چقد پول رهن خونه رو ب نامت زد؟

آره بهتر ک بود.ماشینو تو مزایده دادگاه می‌فروخت بقیه مهریمم سالی ی سکه اینا قسط بندی میکردن.فقط میگم خیلی چون زمان بر بود چندماه طول می‌کشید ماشینو بفروشن و ی پولی دستمو بگیره. بخاطر مدرسه بچه ک یجا ساکن بشیم مجبور شدم برگردم