2777
2789
عنوان

اگر خدایی وجود داره چرا اجازه میده سحر اثر کنه چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1740 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا به کار عدالت خدا میاد تو این امتحانها با عملکردت خودت رو به خودت ثابت می‌کنی و نتیجه‌اش رو تو ...

بودن و نبودن اون دنیا خودش یه اگر هست عزیزم مثل خدایی که معلوم نیست هست یا نه اون دنیای خدا هم معلوم نیست هست یا نه 

ممنونم عزیزم امیدوارم اگر خدایی هست پیدامون کنه چون من خیلی وقته گم کردم هم خودم رو هم خدانامی رو ام ...

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

وَالضُّحَىٰ ﴿١﴾

به نام خدا که رحمتش بی‌اندازه است و مهربانی‌اش همیشگی

سوگند به ابتدای روز [وقتی که خورشید پرتو افشانی می کند] (۱)

وَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىٰ ﴿٢﴾

و سوگند به شب آن گاه که آرام گیرد، (۲)

مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ ﴿٣﴾

که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است. 

حدیث قدسی..((انا عند القلوب مکسره))

من نزد قلب های شکسته ام

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِوَالضُّحَىٰ ﴿١﴾به نام خدا که رحمتش بی‌اندازه است و مهربانی‌اش ...

ممنونم عزیزم سوره‌ی قشنگیه ولی متاسفانه یه خاطره‌ی تلخ دارم ازش 

دقیقا اون زمان که خدا تنها دلخوشی من بود یه شبه انسان دو پا که اسم آدمیزاد روش نمیشه گذاشت از همین بی‌پناهی من سوءاستفاده کرد به شدت دچار خسران مالی شدم به ازای دریافت اون هزینه باید برام کار انجام می‌داد اما از همین خداباوری من سوءاستفاده کرد همین آیه رو بارها فرستاد که خدا شما رو رها نکرده و من میگفتم این به خدا باور داره این بخواد اذیت کنه دزدی کنه خدا نمیذاره 

اما چی شد؟ تا خرخره تلکه شدم پولمو خورد کلی ضرر و زیان از نظر زمان و انرژی و روان دیدم و به بدترین شکل ممکن منو رها کرد به بدترین شکل ممکن که استخوان‌هام خرد شده بود 

من فقط شرمنده‌ی خودم شدم شرمنده‌ی باورم به خدا و حس تحقیر شدید پیش اون وحشی که باور من به خدا رو موضع ضعف من دید و با ظلم شدیدش به من ثابت کرد اون که بهش اعتقاد داری اول از همه ترکت کرده باش تا به دادت برسه بای بای ما رفتیم 

من هر شب نماز خوندم و نفرین کردم ولی سالم قوی عالی بدون آخ در حال پیشرفت 

رمز موفقیت و آرامشش بی‌خداییه

بلههر چی بیشتر گناه کنی شیاطین و‌احنه بیشتر بهت نزدیک مبشن

گناه رو نمیدونم 

صحبتم سر سحر و طلسم هست 

سحر که باطل میشه ولی طلسم سنگین باشه میشی مثل من به هیچی اعتقاد نداری برای همینم هیچوقت آرامش نداری و نمازم بخونی دو سه روزه رها میکنی 

گناه رو نمیدونم صحبتم سر سحر و طلسم هست سحر که باطل میشه ولی طلسم سنگین باشه میشی مثل من به هیچی اعت ...

فقط طلسم یهو.د.ی باطل نمیشه بقی طلسم ها باطل میشه

هرروز تو خونه ات موقع اذان بذار بلند بگه خونه پخش بشه

هرروز مناجات امیرالمومنین بخون

هفته ای یه بار حدیث کسا بخون

چهار قل هرروز بخون