2777
2789
عنوان

تو خونتون چه میوه ای داربن

| مشاهده متن کامل بحث + 2380 بازدید | 141 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به کمپوت منم عاشق نخدچی ام ولی با کشمش

ن من وقتی دارم مزه ترشی یا شوری تو دهنم حس میکنم اصلا نمیتونم به این فکر کنم یهو ی چیز شیرین بپره وسطش کل لذتش میپره

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

🤣🤣🤣چه باحاله تعهدمثلا من امسال ب هندونه لب نزدم ولی ممکنه سال دیگه مورد علاقه م باشه

شما مثل دختر منی .هر دفعه یه چیزی میخواد .البته به آلبالو متعهده در همه حال .کلا خانواده متعهدی هستیم 

دوسه تا خرمالو 

چهار پنجتا سیب .دوسه تا انار.دوتا موز

جمعه تا جمعه میریم جمعه بازار شهرمون برا کل هفته میخریم الان صب میریم دوباره خدا بخواد

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
سیب و موز و خیار و نارنگی داریم . تو هم بخور تا تمومشون نکردهمثل بچه های من انگار مسابقه گذاشتن😂

من دوست دارم همه باهم بخوریم بخاطر همین مامانم شبا میاره با بابام اینا میخوریم ولی در طول روز داداشم در یخچال و باز می‌کنه برا خودش میوه تو آبچکان مبزاره😐خیلی پرو عه

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔