2777
2789
نمیدونم چند سالته عزیزولی از الان که کم سن و سالی یاد بگیر مسئولیت کارات رو گردن بقیه نندازی تنها ای ...

بله شایدم حرف شما درسته 

انتخابم که ...فقط اون منو نخواست 

بله شایدم حرف شما درسته انتخابم که ...فقط اون منو نخواست

قرار نیست همه ما رو بخوان دختر خوب

همونطور که ما از همه ی مردایی که میان سمتمون خوشمون نمیاد

بهش فکر نکن درست رو بگیر و رد شو... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من عوضی بود با اینهمه احساسی که تو بهش داری قشنگ راحت ازت سواستفاده میکرد واقعا تعجب کردم بهت ...

خب فامیل خیلی نزدیک بود نمیتونست سواستفاده کنه ولی آره شاید شما درست میگی ولی من مطمئنم کسی پیدا نمیشه بتونه اندازه من دوسش داشته باشه 

ببین دخترباز بوده دیده تو فامیل بخاد باهات باشه درست نیست بعد بای پا بزاره جلو اونم بگیر نبوده ادم ب ...

مرسی عزیزدلم خیلیییی لطف کردی 

آره آدم بدی نبود شاید 

ولی من مطمئنم هیچوقت کسی پیدا نمیشه اندازه من بخوادش

قرار نیست همه ما رو بخوان دختر خوبهمونطور که ما از همه ی مردایی که میان سمتمون خوشمون نمیادبهش فکر ن ...

خیلی از خدا خواستم مهرمو بندازه به دلش ولی نشد مطمئنم که صلاح نبود ولی خیلی گله و شکایت کردم به خدا 

الان دیگه تمومش کردم 

ولی نمی‌خوام ببینمشون چون حس حقارت دارم 

خب فامیل خیلی نزدیک بود نمیتونست سواستفاده کنه ولی آره شاید شما درست میگی ولی من مطمئنم کسی پیدا نمی ...

بعدا به این حست میخندی 

عشق یه طرفه مخصوصا از طرف دختر اصلا به درد نمیخوره اصلا به ازدواج ختم نمیشه 

رابطه ای قشنگه که هردو طرف همو بخوان 

اینو از ما که با تجربه ایم بپذیر سعی کن بهش فکر نکنی و فراموشش کنی 

در ضمن پسرا در اینمورد هیچ وقت تغییر پذیر نیستن که بعدا عاشق بشن و فلان پس کلا از ذهت پاکش کن بزار ادمی که لایق اینهمه احساس قشنگه توعه بیاد یه نکته هم بگم هیچ وقت صد خودتو  احساستو برا هیچ مردی نزار که پشیمونت میکنن 

الهی سر خودش بیاد

چی سرش بیاد؟ مگه باهاش بازی کرده؟؟ ایشون بهش ابراز علاقه کرده اونم رد کرده. مگه حتما باید قبول میکرده؟ ایشون ی طرفه عاشق شده و دورادور حتی بهش جواب رد داده ایشون بازم میگه باور نکردم.

بعدا به این حست میخندی عشق یه طرفه مخصوصا از طرف دختر اصلا به درد نمیخوره اصلا به ازدواج ختم نمیشه ر ...

می‌دونم ...

منم از خدا میخواستم مهرمو بندازه به دلش منی که اینهمه عاشقش بودم ولی صلاح نبود انگار 

ولی دلم میخواد یه روز بفهمه قدر اون همه احساسی که بهش داشتمو چون مطمئنم کسی پیدا نمیشه آنقدر مثل من دوسش داشته باشه 

خیلی از خدا خواستم مهرمو بندازه به دلش ولی نشد مطمئنم که صلاح نبود ولی خیلی گله و شکایت کردم به خدا ...

کلا تفکرات اشتباهی داری عزیز

یکم مطالعه کن در مورد عشق 

این تفکرات باعث میشن احساسات بد بیان بالا تو وجودت

می‌دونم ...منم از خدا میخواستم مهرمو بندازه به دلش منی که اینهمه عاشقش بودم ولی صلاح نبود انگار ولی ...

آخه اصلا مهم نیست عزیز 

ایشون اگه با دختری باشه که نصف شما بخوادش اما خودشم متقابل دوستش داشته باشه ده برابر خوشبختره تا بودن با شما 

که احساسی بهت نداره

خیلی فهمیدنش ساده ست کافیه خودتو بذاری جاش

آخه اصلا مهم نیست عزیز ایشون اگه با دختری باشه که نصف شما بخوادش اما خودشم متقابل دوستش داشته باشه د ...

اوهوم میفهمم که آدم یکیو نخواد هرچیزی هم بشه نمی‌خواد حتی محبتشو هم نمی‌خواد 

ولی همیشه برام سوال بود مگه من چی کم داشتم