2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خداروشکر کن که هیچ وقت درکتارش قرار نگرفتی اگه منتهی به ازدواج میشد بیچاره بودی احتمالا بهت خی ...

باورت نمیشه فقط از خدا میخواستم شده یه مدت کوتاهی باهاش باشم بفهمم اشتباهه که بتونم دل بکنم 

با این تعریفایی ک کردیباید بگم خوش به سعادتت که این ادم از زندگیت رفت

ولی با این که فهمیده بودم چقدر عوضیه بازم میخواستمش 

تا آخرش با اون حرفا رو به رو شدم و دیگه به خودم گفتم بسه

نمی دونم چند سالته ولی الان دیگه ول کن همه چیو ول نرو جایی که اون باشه برو سر درست ،درس بخون موفق شو ...

برام دعا کن بتونم موفق بشم خدا دستمو بگیره هرچند که همیشه کمکم کرده 

خانوادش فقط خودشونو بالا میبینن و دیگرانو تخریب میکنن

ولی با این که فهمیده بودم چقدر عوضیه بازم میخواستمش تا آخرش با اون حرفا رو به رو شدم و دیگه به خودم ...

به نظر من عوضی بود با اینهمه احساسی که تو بهش داری قشنگ راحت ازت سواستفاده میکرد واقعا تعجب کردم بهت گفته هنوز بچه ای هر پسری بود میگفتم منم عاشقتم یه روز میکشوندت یه جایی سرت یه بلایی می اورد خدایی دمش گرم به پسرا امیدوار شدم شاید دنیا هنوز ادمای خوب داره انقدر پسرا بیرحمانه سواستفاده میکنن ایشون پیش اون پسرا امامزادس هر چقدرم بد باشه نامردی نکرده

البته شاید فامیل هستید برا اونم میتونه باشه 

اما من بچه بودم یکی از پسرای فامیل میخواست بهم نزدیک شه من نذاشتم الان یادش می افتم میفهمم قصدش سواستفاده بود فقط یعنی از فامیلم بعید نیست حداقل در حد ناخنک بدشون نمیاد .....

ببین دخترباز بوده دیده تو فامیل بخاد باهات باشه درست نیست بعد بای پا بزاره جلو اونم بگیر نبوده ادم بدی نبوده نخاسته بهت خیال واهی بده تو هم بهش دیگه فکر نکن ان شاءالله یه صدبرابر از این بهتر میاد تو زندگیت عاشقت میشه خوشبخت میشی شک نکن برات دعا کردم دعای من برای دیگران ردخور نداره چون معلومه قلبت پاکه 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه