2777
2789
عنوان

بوفه مدرسه مون چرا اینجوری کرد🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 36 پست
اون لحظه اصلا مات و مبهوت مونده بودم روم هم نشد بگم نده

اخه شکلات چیه ک بخوای ازش بگیری اونم فکرکنم داره بهت لطف میکنه بنظرمن ک تامجبور نشدی چیزی ازش نگیر قبل مدرسه چیزای ک میخوایی رو بخر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون لحظه اصلا مات و مبهوت مونده بودم روم هم نشد بگم نده

ببین یکم گرسنه هستید تحمل کن 

درست نیست آنقدر نسیه بگیری اونم وقتی مشکل مالی نداری 

نسیه برای کسی هست که پول نداره

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

مهم نست اگه سنت کمه و تو این سایتی ولی سعی کن دروغ نگی

یبار میگی 17 سالمه یبار میگی کلاس دهم یبار میگی یازدهم

بعد از اون طرف امتحان علوم داری و واسه مطالعات اجتماعی ماکت درست میکنی اینا هیچکدوم درس دبیرستان نیست

جای این افکار بیخود فکر درست باش بعدا پشیمون میشی از این بچه بازیا

مهم نست اگه سنت کمه و تو این سایتی ولی سعی کن دروغ نگییبار میگی 17 سالمه یبار میگی کلاس دهم یبار میگ ...

10 که اشتباه تایپی بود بعدم من یه اجتماعی همین جوری گفتم اون موقع ماکت سیمی داشتیم

فک کرده بدبخت بیچاره این اوضاعتون خرابه واسه خوراکی نسیه میگیری در کل کارت خیلی ضایع اس خودتو غرورتو ...

خیلی ناراحتم ☹️

دیگه نمی رم بوفه ☹️

یکی از سال بالایی ها باس ن گذاشته روی میز بوفه باهاش حرف می زد نکنه مرده هیز است (البته دور از تهمت)