zane_tanhaye_shab مدیر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 5550 عنوان خواستگار اومده من تو آشپزخونه ام | مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 35 پست متنفرم از ازدواج سنتی هنوز نرفتم تو پذیرایی چاییم مامانم بردپسره لیسانسه ۹ سالم از من بزرگتره من پزشکی خوندم و پزشک عمومیم آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 1404/08/08 | 21:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروسکممممم عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 8122 نه بابا اون مال پزشکای پیر پاتاله😂 😅💔 وای گفتم رشته ما کار نیس. پس چرا پزشکا مینالن
mah85 عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 2077 اینستا داری ؟ از اونجا هم میشه با کسی هم شان و هم شغل خودت آشنا شد سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 5550 اینستا داری ؟ از اونجا هم میشه با کسی هم شان و هم شغل خودت آشنا شد آره دارم استوری میذارم هیچ کس ریپلای نمیکنهکلا انگار دافعه دارم تا جاذبه آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم
mah85 عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 2077 آره دارم استوری میذارم هیچ کس ریپلای نمیکنهکلا انگار دافعه دارم تا جاذبه خب خودت از کسی خوشت نمیاد بهش ریکوئست بدی ؟استوری هات از خودته ؟جاهای متفاوت برو عکس بگیر متن قشنگ بذار یا اگه از کسی خوشت میاد ریکوئست بده بعد استوری هاشو لایک کن طرف خودش متوجه میشه . ارایش میکنی؟منظورم لباس،باز نیست همینکه به خودت برسی ..مطمئن باش بهترین ادم زندگیتو پیدا میکنی سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 5550 خب خودت از کسی خوشت نمیاد بهش ریکوئست بدی ؟استوری هات از خودته ؟جاهای متفاوت برو عکس بگیر متن قشنگ ... آره استوری هام از خودمهمن یکیو دوست داشتم ترکم کرد منم آنفالوش کردم کسیو بعد اون دوست نداشتماستوری هام از خودمه آرایشم ملایم دارم نه غلیظ آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم
mah85 عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 2077 آره استوری هام از خودمهمن یکیو دوست داشتم ترکم کرد منم آنفالوش کردم کسیو بعد اون دوست نداشتماستوری ه ... خب کلا هیچ کی هیچ کی؟ سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم