2777
2789
عنوان

خواستگار اومده من تو آشپزخونه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چتدسالته ؟اون چندسالشه؟

من ۲۶ سالمه 

اون ۳۵ بود ولی اصلا بهش نمیومد چون لاغر بود و بیبی فیس

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

حالا شاید عاشقش شدی یهویی بقول بچه ها خیلی کراش بود😁

دیدمش باهمم حرف زدیم پسر بدی به نظر نمیومد ولی خب تحصیلات و شغلمون بهم نمیخوره

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

عزیزم متناسب با خودت خواستگار راه بده سنتی چیه دیگه .. طرف سال ها باهاشی بازم زیر سقف بری یه چیزهایی ...

من تو محیط کار اصلا کسی جذبم نمیشه ۸ سال رفتم دانشگاه یه پیشنهادم نداشتم اگه بخوام واقع بین باشم یا باید قبول کنم که تا آخر عمر تنها بمونم یابا یکی که دلم نیست ازدواج کنم

اگه به خودم باشه که دوست دارم طرف دندونپزشک یا داروساز باشه

خب چرا راه میدی من خوشم نمیاد مرد از زن کمتر باشه نظرم اینه

اصلا تو عمل انجام شده قرار گرفتیم همشهری مامانم بودن یهو با داییم اومدن خونمون

من اگه جای تو بودم فقط با پزشک ازدواج میکردم

منم خودم پزشک و از اون بیشتر دندونپزشک یا داروساز مدنظرمه ولی کسی تو دانشگاه به من پیشنهاد دوستیم نداد مطمئنا بعدا تو محیط کارم کسی جذبم نمیشه من دختر مدرنی نیستم

حالا الان دیدیش نظرت چیه؟

پسر خوبی بود در نگاه اول

قیافه و چهره ی معصومیم داشت 

گفت خودم نخواستم با کسی آشنا شم و دوست بمونم الانم سر کار بودم یهو خانوادم گفتن میخوایم بریم خواستگاری🤐

😂😂لعنتی . چرا خبب مگ اینطور نیست ک پزشکا پولدارن؟""!"

نه بابا اون مال پزشکای پیر پاتاله😂