2777
2789
عنوان

بزرگترین پشیمونی تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2687 بازدید | 144 پست
دوران تین ایجی و چالش با خانواده میگذره .. خوابگاه سختی های بیشتری نسبت به زندگی با خانواده داره حتم ...

نه نمیگذره

از بچگی تبعیض بوده و هست 

مامانم ازش نفرت دارم به خدا از کاراش دارم گریه میکنم انقدر فرق میزاره

😭😭😭خواهرم دائم صدای نحس خنده ش میاد من گریه 

تروخدا دعا کنید من امشب بمیرم جز مرگ خدا منو نجات نمیده از این خانواده ی نحس 

وابستگیم کار دستم داده

تنها به دنیا میای و تنها از دنیا میری در این سفر تنها به کسی جز خودت وابسته نباش 😉

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ده ماه قرص اسنترا و سرترالین فکر کنم استفاده کردم تا از شدتش کم شد الان دوباره مریض شدم و احساس میکن ...

در کنار دارو درمانی اگه هزینه ش رو دارین تراپی اگه ندارین پادکست های رواق رو گوش کنین .. پیاده روی عجیب معجزه میکنه .. فقط برین بیرون پرنده ها رو نگاه کنین آدما .. ماشینا بچه ها به صداها خوب گوش کنین ایشالا در این جنگ برنده میشین مهربان

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

به تاخیر انداختن ازدواج به دلایلی که خودمم هم تعجب میکنم

حتما در زمان مناسب با آدم مناسب براتون چیده شده 

به تاخیر انداختن ازدواج به دلایلی که خودمم هم تعجب میکنم

حتما در زمان مناسب با آدم مناسب براتون چیده شده 

یکی دوسال کات کنم؟؟

من چون می‌دونم جز پشیمونی چیزی نداره برام اما دوستشون دارم از الان می گفتم فکر نمی‌کنم مطب زدن و ازدواج تداخل داشته باشند البته منکه شرایط شما رو نمی‌دونم

چرا بامرد بچه دار ازدواج کردم

چالش ها رو نمی دونستین ؟ یا فکر می کردین قوی تر از چالش هایین ؟ چطوره اوضاع ؟ 

خودمو کوچیک و بی ارزش کردن بخاطر پسری ک دوسش داشتمو اونم دوسم داشت

برای کاری که بخاطر دلت کردی خودت رو سرزنش نکن با عقل ادن زمان تصمیم درستی بوده لابد 

نه باباچرا کات کنی. بذار کارات اکی شه اونم هست دیگهایشالا بعدش

ما شرایط ایشون رو که نمی‌دونیم دقیق نظر بدیم ولی کاش تو کار اشتباه دیگرانو تشویق نکنیم❤️ اونم هست برام جالب نبود برای منا البته 😁