2777
2789
عنوان

کیا متاهلی رفتن دانشگاه❓خانواده شوهرم بفهمن فاجعه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5494 بازدید | 213 پست
بارها درباره فواید تحصیلات و رشد فردی و مطالعه حرف زدمجوابشون یه کلمه س:مهم انسانیته هیچکدوم اینا به ...

تو مخالفت کن با همه ی اینها ..کار خودت رو بکن ..وقتی بفهمند برای جامعه مفید و کمک درسی بچه هاشونی طرز فکر عوض میشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

تو مخالفت کن با همه ی اینها ..کار خودت رو بکن ..وقتی بفهمند برای جامعه مفید و کمک درسی بچه هاشونی طر ...

نبابا عوض ک نمیشه

بخدا نفهم تر و خودخواه تر از این حرفان

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نبابا عوض ک نمیشهبخدا نفهم تر و خودخواه تر از این حرفان

هر وقت گفتن .بگو بله در د درصد اما جامعه آدم با سواد هم میخواد تا پیشرفت کنه .همین ژاپن و چین با سواد ادمهاش پیشرفت کرده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

چقدر عالیدست راستتو بکش رو سرم بلکه منم قطف ارتباط کردم با این خ.ارکصه هاراستش همه تین دخالترو برا م ...

داشتم متنتو میخوندم تا رسیدم به فحش خنده ام گرفت🤣🤣🤣

من تا کارد به استخونم نرسید قطع ارتباط نکردم

خیلی کارها کردن که مفصله🥲🥲

امیدوارم مشکلت حل بشه عزیزم

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

داشتم متنتو میخوندم تا رسیدم به فحش خنده ام گرفت🤣🤣🤣من تا کارد به استخونم نرسید قطع ارتباط نکردمخی ...

امیدوارم کارد به اسخونم نرسونن

من خیلی حرومزادگی و ظلم و خ.ارکصگی دیدم ازشون

چوب خطشون پره

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
چقدر عالی🫠پدرشوهر من شوهرمو پر کرده بود نذار بره کلاس زباننتونستن جلومو بگیرن اگر زورشون برسه هربلا ...

وای خدا بگم چیکارشون کنه بخیل های بدرد نخور دور شوهرت رو بگیر که گوشش رو پر نکنن

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

عزیزم خودت داری میگی مگه خلاف شرعه؟ نه نیست، پس چرا از بقیه مخفی میکنی

خودتون حریم خودتون رو مشخص کنید 

وقتی خودت داشاه رفتنت رو مخفی میکنی، ناخودآگاه در ذهن بقیه این رو ایجاد میکنی که عهههه حتما کاری بدی کرده که نمیگه 

از همسرت با این ماجرا مشکلی نداره، از حرف و دعوای خانواده همسرت نترس، هر چی هم گفتن در نهایت میگی من و همسرم اینطوری ترجیح دادیم 

بخدا ی چیزای عجیبی اينجا میشنوم که حس میکنم من توو ی کره دیگه م 

خب اونا معتقدنزنی که ازدواج کرد نباید فعالیتی خارج از خانه داشته باشهو فقط و فقط تمرکزش رو اینا باشه ...

اگه ازدواجت زوری نبود پس واقعا حقته

تقصیر خودته که عروس همچین خانواده ای با افکار پوسیده شدی اخه شناخت قبل ازدواج شوخیه مگه؟

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️