2777
2789

چرا نمیتونم با خودم کنار بیام به روی بابام میارم که من فهمیدم که بابام مامانمو کشته البطه تو دعوا چکار کنم هفته دیگه مجبورم ببینمش چکار کنم به نظرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزيزم خدا بهت صبر بده 

عمدی بوده؟

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

یعنی عمدی کشته؟

زمان قدیم بخاری نفتی پرت کرده بهش آتیش گرفته بعد مامانم میگه که بابام آتشش زده بابام رو زندان میکنن بابا بزرگم رفته به مامانم گفته تو که میخواهی بمیری بیا بگو خودمو کشتم تا دیگه بچه هات بابا داشته باشن این منو دیونه کرده که چرا یه عمری انگ خودکشی به مامانم زدن

این اتفاق مال کی هست ؟ چی شد که اینجور شد تو دیدی با چشم‌خودت

من 3ماهم بود تازه پدر مادرم مرده میخواستن ارث تقسیم کنن که میفهمن تو ثبت احوال هنوز شناسنامه مادرم ثبت نشده یه پیرزن همسایه به خانواده مادرم گفته سرطان گرفته خانمه اقوام پدرم هست که گفته اما هنوز خانواده پدرم و بابام چیزی به ما نگفتن خانواده مادرم میگن ما شکایت نمی‌کنیم ولی باید جلو همه بگه که خواهرم خودکشی نکرده وگرنه شکایتش میکنیم