2777
2789
عنوان

کیک خیس درست کردم نظرتون😋➕عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 98 پست
اسی جان دستورشم بده دلمون خاست ک 😍

مرسی عزیزم

گوگل بزنید کیک خیس شکلاتی میاره🥹

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانِ به تازگی صاحب یه طلافروشی کوچیک شدم با عشق کار میکنم و سختی میکشم که وقتی بچه‌دار شدم با افتخار بگه این مامانِ منه سوالاتتون درمورد زبان رو با عشق جواب میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به دهنم آب افتاد

جاتون خالی❤️

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانِ به تازگی صاحب یه طلافروشی کوچیک شدم با عشق کار میکنم و سختی میکشم که وقتی بچه‌دار شدم با افتخار بگه این مامانِ منه سوالاتتون درمورد زبان رو با عشق جواب میدم

قربانت که لینک گزاشتی ما رو از تایید نی نی یار نجات دادی. 

دقیق نمیدونم ولی فکر کنم کیک رو باید سوراخ کنی که شربت کاملا وارد بافت کیک بشه فقط روش خیس هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
وای بی‌نظیره میخوامتششش

جات خالیی❤️

قربانت که لینک گزاشتی ما رو از تایید نی نی یار نجات دادی. دقیق نمیدونم ولی فکر کنم کیک رو باید سوراخ ...

فدات گلم اره والا اینجوری راحتتره 

اره باید روی کیک چندتا سوراخ ایجاد کرد

اره خیلی شکم براش مهمه 🤭

مرد زندگیه😂

از اضافه وزن میترسم وگرنه میتونم نصف اون ظرف یجا بخورم

🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️اخ منم رژیمم یکم بخورم چاق میشم مربیم میکشتم 

جدی میگی اینو؟؟؟

اره من هرچی مرد شکمو دیدم خیلی ادمای خوبی بودن و اهل زندگی

کیک هویج رو چجوری درست می‌کنید؟

عزیزم رسپی شو میخوای باید برات تایپ کنم اگه میشه داخل یکی از تاپیک هام بنویس تا یادم نره بذارم واست💓

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس