2777
2789

۶ ماه بود از هم بیخبر بودیم

اصلا زنگ نمیزد باهام مهربون نبود حرفای مثبت۱۸ میزد

منم باهاش تموم کردم

ولی الان چند روزه باهاش حرف میزنم اونم انقد زنگ و پیام داد کلی فحش کشش کردم بی محلی کردم ولی دست بردار نشد

الان که چند روزه باهاش حرف میزنم خیلی تغییر کرده

همش میگه دلم تنگه شده قربونت برم عشقم

بهم میگه عشقم درحالی که هیچوقت ب من نگفته این کلمه رو

از همه جای گوشیش اسکرین داد با هیچ دختری حرف نمیزنه قسم خورد ب جون مامانش ک این مدت با هیچکس نبوده

نمیدونم چیکار کنم

شما تجربتون از من بیشتره شما بگید چیکار کنم

بگم که ۶ ماه بیخبر بودیم تقصیر من بود یجورایی من ی دعوای گنده راه انداختم از عصبانیتم و بهش گفتم با یکی دیگه ای ..

قسم میخوره میگه با کسی نبودم تو زده بود ب سرت

من نمیدونم چی خوبه چی بد همینجوری شانسی دارم زندگیمو ادامه میدم :/

تجربه میگه کارت غلطه و ادم چیزی که بالا اورده دوباره نمیخوره

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود اعتماد نکن مردا زرنگتر از این حرفان

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اینجا همه مخالف اینن که به اکس برگردی پس جای خوبی این سوالو نپرسیدی

اما ببین عقلت چی میگه به نظرت آدم مناسبی می‌تونه برات باشه یا نه اگر آره  جوابت با همدیگه منطقی صحبت کنید مشکلات قبلیتونو حل کنید 

بالاخره اون روز می‌رسه که فقط خودمون دوتا می‌دونیم چیا که نکشیدیم تا بالاخره شد تا بالاخره رسیدیم به هم.... می‌رسیم به اون جایی که ندگی قشنگمونو با هم شروع می‌کنیم و تا ابد دستای تو مال من میشه:) خوشا صبری که پایانش تو باشی🤍💍 ...ازمیر اژه...

من کسیم ک ب اکسم برگشتم و پشیمونم نیستم چون اون تغییر کرد

اگ عوض شه ک کار خوبی کردی🩷

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

من کسیم ک ب اکسم برگشتم و پشیمونم نیستم چون اون تغییر کرداگ عوض شه ک کار خوبی کردی🩷

خیلی عوض شده 

ولییی نمیدونم چرا انقد یهویی

من نمیدونم چی خوبه چی بد همینجوری شانسی دارم زندگیمو ادامه میدم :/

خیلی عوض شده ولییی نمیدونم چرا انقد یهویی

شاید چون نبودت اذیتش کرده و پشیمونه

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤