من یه سفارش داشتم از یه فروشگاهی تو مشهد بعد چون شنیده بودم تیپاکس افتضاحه گم میشه یا میشکنه اصلا راضی نبودم با تیپاکس بیاد ولی خب با تیپاکس فرستاد.یه وسیله پلاستیکی بود که فروشگاه گذاشته بود تو پوشش حبابدار و محکم چسب زده بود دورتا دورشون.بماند که پستچی تیپاکس آدرس دقیق که نوشته بودم رو پیدا نمیکرد در حالی که پستچی اداره پست چند ده بار با همون آدرس برامون بسته آورده بود.تیپاکس یار بسیار بی ادب و بی حوصله که جواب سربالا هم میداد به هر زحمتی بعد چندین بار توضیح دادن اومد پیدا کرد
خونه ما طبقه دومه.بسته رو آوردم بالا با قیچی و بزور باز کردم چسبا رو دیدم شکسته.بلافاصله زنگ زدم تیپاکس و طرح شکایت کردم.الان میگن چون در حضور تیپاکس یادشون باز نشده شامل خسارت نمیشه!.واقعا مسخرست فکر کن به طرف بگم وایسین من برم قیچی بیارم با هم آنباکس کنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!