سلام
خواستم به پیشنهاد یکی از دوستان مجازی بنام سارا، مشکلی رو که من باهاش 2 سال باردار نشدم و الان خدا خواست و تونستم باردار بشم رو مطرح کنم
اول اول که خواست خدای مهربونم بود....
اما من بعد از 6 ماه ناباروری با مراجعه به دکتر و ازمایش اسپرمی که همسرم توی ازمایشگاه معمولی در سطح شهر (شهرستان زندگی میکنم)دادن و جوابش خیلی عالی بود تمام هم و غمم شده بود تنبلی تخمدان خفیف خودم ، و فکر میکردم مشکلم همینه!! پریود تقریبا منظم بین 28 تا 34 روز داشتم
خلاصه بعد دو سال دارو و دوا با اینکه توی شاید بیشتر از ده سیکل دارو هایی مثل کلومفین ولتروزول خوردم و توی همه ی این سیکل ها هم با سونوگرافی های سریالی متوجه میشدم فولیکول هام خوبن و بالای 20 هستن(البته با دارویی مثل 1 ورق کلومفین) و این فولیکولهای بالغ ازادم میشن اما من باردار نمی شدم که نمیشدم دیگه همتون در جریانید بعد یکسال عکس رنگی و هزار ازمایش دیگه میگیرن ازت که مبادا مشکل از جای دیگر باشد!! همه ی از مایشام و عکس رنگی و... سالم بودن!
خلاصه اخرین باری که دکتر رفتم گفت چون جواب نگرفتی با دارو، وارد سیکل پیشرفته درمان که ای یو ای تا سه بار و اگر نتیجه نداد بعدش ای وی اف می کنیم.
قبل ای یو ای دوباره برام یکسری ازمایش نوشت و برای همسرمم ازمایش اسپرم که باید توی یکی ازمایشگاههای معروف شهر که بصورت دستی اسپرم رو انالیز میکردن انجام میدادیم. خلاصه ازمایشهام همه سالم بودن فقط ازمایش همسرم به غیر از کمی عفونت ، تعداد اسپرمش 35 میلیون زیاد تر بود ! یعنی حد نرمال در ازمایش 200 میلیون بود و برای همسرمن 235 میلیون بود و لیپوفکشن تایمش بجای بیست دقیقه بالای دو ساعت بود و جلوی ویسکوزیته هم نوشته بود آبنرمال!! اما سار ایتم ها در حد نرمال و خوب بود.
دکترم ارجاع داد به متخصص ارولوژی ! که دارو ویتامین ایی- زینک و انتی بیوتیک دادن. (البته اینو بگم که دارو ها اثر انچنانی نداشت چون بعد 2 ماه که رفتیم برای ای یو ای، دکترم بعد اینکه اسپرم همسرمو شستشو داد برای تزریق به من ، گفت ویسکوزیته داشته)اما خوب شاید ویتامین ها در کیفیت اسپرم و انتی بیوتیک در رفع عفونتش بی تاثیر نبوده .
خلاصه منم دارو خورده بودم برای ای یو ای و از اونجایی که تخمدانام بی نهایت خوب به دارو جواب داده بودن کلی فولیکول بالغ داشتم . 4 تا ساک حاملگی تشکیل شد که یکیشون توی هفته 6 سقط شد. از اون سه تای باقی مونده توی هفته 8 دوتاشون قلبشون میزد ویکی رو دکتر ندید چون پشت دو ساک دیگه بود . اما در 11 هفته 5 روز که سونو غربالگری دادم . فقط یک جنین اکتیو بود و بهم گفت اون دو تا ساک انگار توی همون هفته 8 قلبشون ایستاده.
الانم 16 هفته هستم و دو هفته دیگه سونوی غربالگریه دوم دارم.
این بود داستان باردار شدن من. امیدوارم بدرد دوستانی که مشکلشون مثل من هست بخوره .
از اینکه طولانی شدن عذر میخامو والسلام.