2777
2789
عنوان

دعوتی دختر خالم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 35 پست
نامزد کردن عقد که نکردن که خاله ت میگه دعوت کنید، مگه پاگشائه؟ چه خاله ای داری توام

همون نامزد صیغه خوندن دختر از پسره جدا نمیشه تازه هنوز یک ماه نشده فکر کنم ۳ ماه دیگه عقدش 

ن میگه پاگشایش بعد عقد ولی الانم دعوت کنید ولی مامانم پول هم بهش داد برا پاگشاییش گفت از کجا بیارم هر دعوتی مفصل بگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن شاید سرنگرف، بذا عقد کنن اقلا بعد، واس چی دوره میندازه میگردونه خونه این و اون؟

همون خونه اون یکی خالم بردنش خونه مادربزرگم خونه فامیل پسره اصلا نمیشینه خونه باباش انگار چی شده 

نه شرایط مالیم خوبه بد نیست ولی دیروز که نیومدن شوهرم هرچی پول داشت داد جنس دستم خالی شد بخاطر اون و ...

از اول البته شمام تعارف نمیزدی بهتر بود، ولی الانم همینی که مامانت گفته رو بگین، بگو ما منتظر بودیم دیگه دبر گفتین ما هم اونجا قول داده بودیم و قرار بود بریم وگرنه که دیدید که من خودم تعارف کردم که بیان و منتظر خبر شما هم بودم تا شب قبلش

خاله بی عقل

اینقدر ناراحتم ازشون که اینقدر پرو و بیشعورن انگار هتل گرفتن زنگ میزنن که فلانی فقط گوشت میخوره گوشت درست کنید 

انگار پسر ترامپ اومده گرفتش 

والله هیچکس من دعوت نکرد هیچ کادویی هم بهم ندادن 

از اول البته شمام تعارف نمیزدی بهتر بود، ولی الانم همینی که مامانت گفته رو بگین، بگو ما منتظر بودیم ...

اخه فکر نمیکردم بیان یه تعارف زدم بعد واقعا تا چهارشنبه ظهر منتظر بودم که گفتن ن نمی‌آییم منم به شوهرم گفتم نمیان برو جنس بیار نگو خالم نذاشته برن حالا میخوا بیارشون خونه من 

آخه وقتی میدونست باید از قبل خبر میداد منم یک نفرم نمیتونم از ظهر هم خونه تمیز کنم هم برا ۱۵ نفر غذا درست کنم هم خرید کنم واقعا نمی‌رسیدم چون شوهرم سرکار 

همون خونه اون یکی خالم بردنش خونه مادربزرگم خونه فامیل پسره اصلا نمیشینه خونه باباش انگار چی شده

یه کم سبک دارن رفتار می کنن چقد ذوق کردن هنو فقط یه محرمیت خوندن. والا رسم و رسومات هم این مدلی نیست، اقلا به زور نگن دعوت کنبد دعوت کنید

اخه فکر نمیکردم بیان یه تعارف زدم بعد واقعا تا چهارشنبه ظهر منتظر بودم که گفتن ن نمی‌آییم منم به شوه ...

نگران نباش، خاله تم نهایت اگه دیدی به تیریچ قباش برخورده و قیافه میاد بعدا دیدیش بهش بگو حالا فرصت زیاده بعدا دعوتشون میکنم بعد هم که گذشت فقط دخترخاله ت و سوهرشو اگه دوس داشتی دعوت کن

عزیزم شاید یکی شوهرش راضی نباشه خانواده داماد خاله ی زنش رو که هنوز درست باهاش اشنا نشده ورداره بیار ...

واقعا بخدا همسرم همین حرف زد گفت چه دلیل داره خانواده داماد بیان خونه من مگه خواهر تورو گرفتن