2777
2789
عنوان

شما اگه...

208 بازدید | 13 پست

شما اگه یه خونه ویلایی وسط مرکز شهر حدود ۸۰۰ متر با حیاط بزرگ داشتین و اگه میخواستین از این خونه کسب درآمد کنین که عالی باشه (بجز دادن اجازه) برای کدوم کار استفاده میکردین؟ 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

اووووف ميشه باهاش كلي كار كرد

اكر مركز شهره مجوز تجاري بگيري سالني

كافه اي چيزيش كنين

خيلي بزرگه

هتل هم ميشه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خيلي بزرگه مو گيج شودوم

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

سفره خونه سنتی

نان محلی گرم دیزی

باغچه سبزی تازه خوردن در حضور مشتری

دوغ تازه زده شده در حضور مشتری

خیلی دوست دارم اگه میتونی انجام بده به من بگو خوشحال شم آرزو م برآورده شده

ممنون عزیزم 

صلوات بر محمد و آل محمد...اللهم صلی علی محمد و آل محمد
اووووف ميشه باهاش كلي كار كرد اكر مركز شهره مجوز تجاري بگيري سالني كافه اي چيزيش كنين خيلي بزرگه ...

زمینش تجاری هم باشه اتفاقاً 😉

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
زمینش تجاری هم باشه اتفاقاً 😉

كدوم شهرين؟

كدوم شهرين؟

ارومیه

ارومیه

ببين بستگي داره 

برو ببين تو شهرتون چي خيلي رو بورسه

مثلا ما جنوبيم همه قيلوني

اكثرا عاشق موسيقي سنتي اكثرا شاد و بزن برقص

اكر اينجا بود من خودم ميكردمش سفره خونه سنتي با موسيقي سنتي و اينا

ولي خب مساحتت زيادي هركاري ميتوني بكني بستكي هم داري جقد بول داري خرج كني

ميتوني ازين فروشكاه بزركا چند طبقه ست بزني و بدي اجاره يا خودت بگردوني

ميتوني رستوران بزني

يا سالن كه بدي اجاره برا نمايشكاه هاو ...

بايد تو شهرتون ببيني پول توچيه دقيقا

اموزشكاه خصوصي كنكور و اينا هم خيلي درامد داره