2777
2789
همه کسایی که تیروئید دارن از بدو تولد مبتلا نبودن داداشم و خاله هام همه تیروئید دارن همه هم بالای بی ...

زمان قدیم اره من خودم دبستان بودم فهمیدم تیرویید داره دختر داییم بدو تولد همه نوزادام ک بدنیا میان بپرسی تست میگیرن 

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

خنده سیستم ایمنی بدن را تقویت میکنه 

زبان انگلیسی زبان رسمی یا دوم هفتاد درصد کشورهای جهان هست 

شیراز در دوران صفویه و زندیه تأسیس شده 

کویر یا بیابان لوت یکی از گرمترین نقطات کره زمین به شمار میاد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان قدیم اره من خودم دبستان بودم فهمیدم تیرویید داره دختر داییم بدو تولد همه نوزادام ک بدنیا میان ب ...

لزوما مادرزادی نیست عزیزم بعضی ها در بزرگسالی مبتلا میشن💞

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

درمانش چیه من ۲۶سالمه ولی موهام تا ۳۰سال جو گندمی میشه دیگ با این وضع

تیروئید داری؟

باید همیشه سر وقت قرص بخوری و کنترلش کنی خیلی بیماری بدیه و رو همه چیز تاثیر داره داداش من خیلی زود عصبانی میشه دکترش بهش گفته بود حتی اینم از نشونه های تیروئیده😅

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

انتظار داشتم کلی همکاری صورت بگیرهیعنی کسی ندیده یا یا اطلاعات و مطالعات کمه

من کلی کتاب اطلاعات عمومی دارم میتونم تاپیک رو تا ۵۰ صفحه هم جلو ببرم برات😁

زنبورها از بوی عرق بدشان می آید و به کسی که بدنش بو بدهد حتی بوی عطر و ادکلن حمله میکنند

مورچه مانند انسان خمیازه میکشد

اروپا تنها قاره ای است در آن بیابان وجود ندارد

در مصر باستان افراد روحانی همه موی بدن خود حتی ابرو و مژه خود را میتراشیدند

خشک ترین نقطه کره زمین صحرای آتاکاما در شیلی است که بیش از ۴۰۰ سال است باران به خود ندیده

از ۲۹۴ کشور جهان ۱۲۰ کشور آن مجازات اعدام ندارند

شرکت پپسی متعلق به اسرائیل اما در آمریکا واقع است و نام آن مخفف چهار کلمه است که می گوید با خوردن یک بطری پپسی یک پنی به اسراییل کمک کنید

فنلاند بهترین آب آشامیدنی و هندوستان بدترین آب آشامیدنی جهان را دارد

چاق ترین مردمان جهان در اردن زندگی میکنند

نصف افراد زیر بیست و پنج سال جهان در هندوستان زندگی میکنند

جوانان هندی شادترین و ژاپنی ها افسرده ترین مردم جهان هستند

اثر سیب در بیدار نگهداشتن انسان در شب بیشتر از قهوه و کافئین است

انجیر خشک ۶ برابر انجیر تازه خاصیت دارد

میوه کیوی نخستین بار از چین وارد ایران شد

اگر زنی مبتلا به کوررنگی باشد فرزندان پسر او نیز مبتلا خواهند شد

احتمال سکته مغزی در فصل بهار بیشتر است

زنبورها از بوی عرق بدشان می آید و به کسی که بدنش بو بدهد حتی بوی عطر و ادکلن حمله میکنندمورچه مانند ...

اسی تو شاهد باش من برای این تاپیک مفید و به دردبخور خیلی زحمت کشیدم همه اینارو از رو کتاب تایپ کردم🙄

😑کی گفت مادرزادیه

مگه شما نگفتین بدو تولد تست میگیرن که بچه ها مبتلا نباشن؟؟؟شاید هم من منظور شمارو اشتباه متوجه شدم