2777
2789

همین الان استوری یه خانمی رو دبدم سالگرد ازدواجشون بود. خانم ماما هست همسرش معلمه 

عکس از هدیه هاشون بود یه دستبند بود که نمیدونم برای خانم بود یا آقا با یه انگشتر زنونه 

برام سوال شد مگه مردی که معلمه اصلا تو زندگی پولش میرسه که طلا هدیه بده به زنش؟ 

این عکسا واقعین؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با حقوق زیر بیست تومن چه وضع خیلی خوبی میتونن داشته باشن؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
شاید پس انداز داشته یا شغل دوم دارهچون ما معلم داریم ولی شغل دوم داره مرده

آره ممکنه اما خب به تازگی هم عروسی کردن، من دیدم خیلیا بعد از عروسیشون به سدت تو قسط و قرض و بدهی ان 

معلمی راحت ترین شغلیه که میشه درکنارش شغل دوم داشته باشی 

ما یه معلم فیزیک داشتیم از تیپ و استایلش معلوم یود که پولداره، یبار یکی از بچها بهش گفت با حقوق معلمی مگه میشه و فلان... خوده معلممون گفت من از ظهر تا عصرم شغل دیگه ای دارم، بعد فقط سه روز در هفته توو دبیرستان کار میکنم بقیش برا کارای دیگست