2777
2789
عنوان

توروخدا خانم های متاهل بیایین کمک تا بدبخت نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عوضی انکار میکنه میگه تو مریضی😭

خودش مریض مردک روانی 

اگه مطمئنی از این کاراش ... حتما یه فکر اساسی کن

مشاوره برو تلاش کن برا اصلاحش برا درست شدن رابطه تون خلاصه هرطور میتونی راهکار یاد بگیر و انجام بده همه تلاشتو بکن بعدش .... 

خواهر قربونت برم  هدف از ازدواج آرامشِ آیا شما آرامش داری؟

ثمره ازدواج بچه ست آیا  شما بچه دارید؟

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

خودش مریض مردک روانی اگه مطمئنی از این کاراش ... حتما یه فکر اساسی کنمشاوره برو تلاش کن برا اصلاحش ب ...

مشاور رفتم عزیزم ، مشاور میگه خودش هم بیار که خودش نمیاد، بچه هم نداریم هردو ازدواج اولمونه، ولی آخه چیکار میتونم کنم ، درمونده شدم، نه اینکه بهش نیاز داشته باشم، از اینکه بهم توجه نمیکنه پژمرده شدم اعتماد به نفسم از دست داده ام

اره احتمال داره چون گوشیش رمز داره نمیده بهم تازه یا دفعه دیدم عکس انداخته از خودش بالاتنه برهنه وقت ...

از تجربه ی خودم گفتم. شوهر من انواع برنامه های چت میرفت‌. مثل چت لاو ، چتزی، نزدیکا. یبار بهش گفتم دوست داری منم برم؟ جلو چشماش برنامه چت نصب کردم. رفتم دیدم کلی مرد متاهل ریختن اونجا چت میکنن. اونجا با هرکسی که سلام علیک میکنی باید عکس بدی. یعنی بیشتر از مجرد بودن. خیلی بد بود‌. متنفر شدم از مردهای متاهل متنفرشدم

از تجربه ی خودم گفتم. شوهر من انواع برنامه های چت میرفت‌. مثل چت لاو ، چتزی، نزدیکا. یبار بهش گفتم د ...

این برنامه هارو نداره ولی اینستا و تلگرام و واتساپش رمز داره اصلا جلوی من وارد نمیشه 

این برنامه هارو نداره ولی اینستا و تلگرام و واتساپش رمز داره اصلا جلوی من وارد نمیشه

نمیخوام تحریک کنم. ولی برا اینجور مردهای خودشیفته باید مثل خودشون رفتار کرد. تو هم برو باشگاه به خودت برس وبهش توجه نکن بزار بهت شک کنه. اونوقت آدم میشه

من تو برنامه ها مردی رو دیدم که متاهل بود. گفتم تو خانومت بهت شک نمیکنه؟ میگفت هر روز چت لاو نصب میکنم خونه میرم پاک میکنم. خیلی حرفه ای خیانت میکرد. تازه قبلا هم با همکارش صیغه کرده بود پدر سگ.