قضیه برمیگرده به یکسال قبل نامزدی منو همسرم،الان شش ساله ازدواج کردیم...
سال دوم ازدواجمون ی شب ک همسرم خواب بود گوشیش دستم بود.همسرم ایسنتا نداشت بعنی قبلا داشت نامزد ک شدیم کلا پاک کرد ولی پیجش موند.
منم از سر کنجکاوی پیجشو وارد پیج ایسنتا خودم کردم و همینطور فعال موند رو گوشیم تا چند وقت ولی خچد همسرم خبر نداشت.
خلاصه من تمام پیامایی ک با دوست دختراش داشت خوندم ماشاالله چقدرم دوست دختر داشته عوضی🤣
خلاصه پیج شوهرم بعد یکسال فعال شد اونم تو گوشی من.
یه شب یهو یه خانومی پیام داد به پیج همسرم سلام خوبی چطوری و این حرفا...
منم شروع کردم جای شوهرم چت کردم فهمیدم که این زنه از شوهرم خوشش میومده و پا پیچ شوهرم میشده قبل متاهل شدن خودش و همسرم.
و الان ک بچه داشت باز به شوهرم پیام داده بود لاس بزنه...دختره اسمشو که گفت یهو یادم اومد که شوهرم یبار تعریف میکرد که اره زمانی که مجرد بودم یه دختری با زور منو برد خونشون و لخت شد و میگفت بیا فلان کنیم ولی من قبول نکردم و در رفتم...فهمیدم این همون دخترس که الان متاهله و باز پیام داده به شوهرم.منم ویس دادم ریدم بهش و از پیجش پیج شوهرشو پبدا کردم گفتم ابرتو میبرم که کلی التماس کرد منم گفتم بخاطر بچت میگذرم و الا بدبختت میکردم.
شوهرم میگفت این منو برد خونشون و چون خیلی دختر سلیطه ای بود ازش مبترسیدم و مجبور شدم برم خونشون چ لخت شد و من در رفتم ولی همش حس میکنم یه اتفاقایی بینشون افتاده نظر شما چیه خیلی ذهنم درگیرش شده تازگبا