2777
2789
عنوان

مردا زن قد بلند دوست ندارن🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 39 پست
مثل لاتاریه به هرکسی نمیدن😂

لاتاری هم قرعه‌کشیه اونی ک پول نداره نمیتونه بره این تعریف قشنگ تریه😂

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم هم قد بلند و کوتاه جذابیتای خاص خودشونو دارن

اره خیلی از زن های موفق جهان قد کوتاهی دارن 

ولی در کل نیاز ب بحث درمورد این مسئله نیست

خیلی کار مزخرفیه

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

هم بلند هم کوتاه هرکدوم ی جور جذابن هیچوقت نظر مردا برام مهم نبوده اما نامزدم همیشه از قدم تعریف میکنه

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

مهم اخلاق و نجابت هس وگرنه زرافه هم قدش بلنده

همین الان تاکید کردیم ک نظر اقایون مهم نیست

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

قد کوتاه ها هم خیلی ناز و خوشگلن🦋😍

ولی واقعا همه اینو میدونن قد بلندا تو یه لول دیگه ان خواهرم ۱۷۰ قدشه وقتی بلند میشه دلت میخواد فقط نگاش کنی البته تناسب اندامم خیلی مهمه

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

همین الان تاکید کردیم ک نظر اقایون مهم نیست

خب الان من چون نظرم رو گفتم گناه کار هستم؟

خب مهم نباشه براتون مجبورتون که نکردم خواهرم

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

صد در صد اما اینکه بیان طرفو بخاطر قدش مسخره کنن اصلا خوب نیست

چیزی که کنترلش دست خودت نبوده نباید بخاطرش ناراحت بشی حتی اگه کل دنیا مسخرت کنن

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

مردا کلا زن دوست دارن چاق لاغر بلند کوتاه سیاه سفید این زنا هستن که حرف تو دهن مردا میذارن و میگن فقط شکلی که خودشون هستن رو دوست دارن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چون اکثریت کوتاهن اینو میگن وگرنه از اول من هرکی دیدم دختر قد بلند دوست داشته مگه کسی ک طرف بلند تر از خودش باشه سلیقه نباشه حالا من ۱۷۰ عم ولی دوست دارم بشم ۱۷۵ ب درک ک سلیقه اونا چیه مهم سلیقه خودمه😂😂